Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


13/01/2003 - 01:00

<b>IV Exporecerca Jove</b>


L'associació INICE-Catalunya (Institut d'Investigacions Científiques i Ecològiques) ha convocat la IV Exporecerca Jove, una exposició de treballs de recerca adreçada a joves de 12 a 25 anys de tot l'Estat espanyol i que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 d'abril a l'Escola d'Arquitectura i Enginyeria La Salle de la Universitat Ramon Llull.

Com que l’edat de participació és molt ample, s’han establert sis categories, que són aquestes:

A: 1r cicle d'ESO

B: 2n cicle d'ESO

C: Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà

D: 1r cicle universitari, Diplomatures i Cicles Formatius de Grau Superior

E: 2n cicle universitari

F: 3r cicle universitari i Post-universitari.

Els participants exposaran el seu treball en un estand on podran mostrar tant els resultats de la seva recerca amb pòsters i mitjans multimèdia, com l'utillatge utilitzat, muntatges, maquetes, etc. Els treballs poden tractar sobre temes referits a tots els àmbits i han de mostrar creativitat, originalitat i/o noves aportacions. La mostra acollirà un nombre limitat d'estands prèviament seleccionats segons la qualitat del treball i els tres criteris abans esmentats. En cas de no estar seleccionats els treballs presentats es retornarà íntegrament la quota d'inscripció. Els participants han d’entendre que no es tracta d’un congrés amb ponències, sinó d’una exposició que pot ser també visitada per centres docents, familiars i altres persones interessades. En definitiva, l’Exporecerca Jove és una mostra oberta al públic.

Els organitzadors marquen com a criteris generals de valoració dels projectes el rigor metodològic emprat en el desenvolupament del treball d'acord amb la seva tipologia; la defensa del treball efectuada personalment pels autors en el seu estand davant del jurat; el contingut del treball, i la presentació dels projectes des del punt de vista de la imatge.

Els participants seleccionats a la IV Exporecerca Jove aspiraran als següents premis i reconeixements:

Premis Exporecerca Jove: consistents en el viatge per a la participació en diversos certamens internacionals i nacionals. El nombre de premis serà proporcional a la participació en cadascuna de les sis categories proposades.

Reconeixement del Públic: atorgat pels visitants a la IV Exporecerca Jove, per cortesia de l’Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona.

Reconeixement dels participants: atorgat pels mateixos participants de la mostra. Consisteix en l'exposició oral i pública del treball durant la cerimònia de cloenda.

Waterprize: premi convocat per Agbar i Kemira Ibèrica SA, està dirigit als joves menors de 21 anys amb treballs que tinguin com objecte d'estudi la conservació i la protecció de l'aigua, així com la gestió dels recursos hídrics. El guanyador serà un dels 3 finalistes d'entre els quals sortirà el premiat amb la participació al certamen internacional que se celebra cada any a Estocolm amb el Patrocini de la Casa Reial Sueca. Els altres dos finalistes rebran igualment un premi concedit pels patrocinadors.

Premis José Cantero: convocats per la Fundació Epson Ibèrica, es concedirà una menció especial entre els participants. Els Premis José Cantero estan dirigits a treballs realitzats per alumnes de Catalunya d’entre 16 i 23 anys que cursin Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Superior. Els treballs han de referir-se a qualsevol àmbit de la tecnologia o bé consistir en una reflexió sobre el seu impacte social. Han de ser inèdits i no premiats en altres concursos. Cada premi consisteix en un lot de material informàtic.

La inscripció a la IV Exporecerca Jove ja és oberta i el termini finalitza el 31 de gener de 2003.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove