Esdeveniment de l'agenda

XVIII Beques de Recerca Manuel de Oya

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Salut, cervesa, recerca
Tags: beques, recerca
Tipus entrada al calendari: Investigació
Organitza: Organització Professional
Dates de realització
Del dijous 20 de abril de 2017 al dilluns 2 de octubre de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 20 de abril de 2017 al dilluns 2 de octubre de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 20/03/2017 al 02/10/2017
 

El Centre d'Informació Cervesa i Salut convoca la XVIII edició de les beques Manuel de Oya per fomentar la recerca entorn del consum de cervesa i la seva relació amb els diferents aspectes de la salut humana que no hagin estat realitzats ni difosos amb anterioritat a Espanya.

Podran sol·licitar les beques els estudiants d'últim curs de grau de qualsevol carrera universitària de ciències o d'un curs de postgrau, sempre que es tracti de centres d'ensenyament superior d'universitats espanyoles.

Així mateix, s'admetran les sol·licituds de llicenciats i titulats superiors de qualsevol carrera de ciències. En tot cas, la data de naixement dels sol·licitants haurà de ser posterior a l'1 de gener de 1987. Els sol·licitants hauran de comptar amb un director de projecte que pertanyi a una universitat o centre de recerca espanyol.
La documentació a presentar és la següent:

 • Imprès de sol·licitud en castellà.
 • Fotocòpia de la certificació acadèmica del becari.
 • Currículum vitae del sol·licitant.
 • Memòria explicativa del projecte de recerca aprovada pel director del treball.
 • Informe del director del treball de recerca que acrediti el seu compromís a dirigir aquest projecte. Aquest informe haurà de portar el vistiplau del director del departament universitari o centre de recerca en el qual va a desenvolupar-se el treball.
 • Memòria de la trajectòria professional i de recerca del director del treball.
 • Fotocòpia del DNI i una fotografia recent.

Requisits

 • Podran sol·licitar les beques els estudiants d'últim curs de grau de qualsevol carrera universitària de ciències o d'un curs de postgrau, sempre que es tracti de centres d'ensenyament superior d'universitats espanyoles.
 • Així mateix, s'admetran les sol·licituds de llicenciats i titulats superiors de qualsevol carrera de ciències.
 • En tot cas, la data de naixement dels sol·licitants haurà de ser posterior a l'1 de gener de 1987.
 • Els sol·licitants hauran de comptar amb un director de projecte que pertanyi a una universitat o centre de recerca espanyol.

Dotació

La dotació de les beques ascendeix a 18.000 euros cadascuna. Del total d'aquesta ajuda, 15.000 euros seran per a l'adjudicatari i els 3.000 euros restants es destinaran al departament de la universitat o centre de recerca al que s'aculli el becari, en concepte de subvenció per a la compra de material per a la recerca.
La primera quantitat (15.000 euros) s'abonarà durant el temps de realització del treball mitjançant ingressos mensuals en un compte obert a aquest efecte a nom del becari, fins a un import del 75% del total de la beca. El 25% restant s'abonarà en un sol pagament després del lliurament d'un exemplar del treball de recerca amb l'aprovació per escrit del director del projecte al Centre d'Informació Cervesa i Salut.

La segona quantia (3.000 euros) es lliurarà directament i en un sol pagament al departament de la universitat o centre de recerca en el qual el becari realitzi el treball.
Més informació
Els impresos de sol·licitud i la documentació requerida en els mateixos hauran d'enviar-se abans del 2 d'octubre de 2017 al correu electrònic: info@cervezaysalud.com

Para més informació: Centre d'Informació Cervesa i Salut. Telèfon: 91.383.30.32 www.cervezaysalud.es


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove