Esdeveniment de l'agenda

XV Beques AlNorte 2016 per a projectes expositius novells

Tags: art, beques, exposició
Temàtica activitat del calendari: Beques, autors novells, exposicions
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 8 de juny de 2016 al dijous 7 de juliol de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 8/6/2016 al 7/7/2016

AlNorte convoca 4 Ajudes de Suport a Projectes Expositius Novells, per a artistes residents a Espanya, sense distinció d'origen ni limitació d'edat.

L'objectiu d'aquestes ajudes és recolzar i fomentar la creació artística donant l'oportunitat d'idear, generar i realitzar una exposició individual en un espai col·laborador de la XV Setmana d'Art Contemporani que es desenvoluparà en 2016 en diverses localitats d'Astúries.

Les ajudes inclouen la gestió de l'espai expositiu, el suport econòmic per al desenvolupament del projecte, la seva inclusió en les activitats de la XV Setmana d'Art Contemporani i la seva difusió mediàtica a través de premsa escrita, televisió, xarxes socials i premsa digital.

Cada artista o grup artístic podrà presentar un únic projecte, signat per tots els participants en el mateix. Atès que les ajudes han estat concebudes per recolzar a artistes novells, el jurat decidirà si els participants poden definir-se com a tals, en funció de les seves trajectòries.

Els artistes o grups artístics han de presentar una memòria en suport digital o en paper que inclogui els següents punts:

  • Pressupost global: Cada projecte serà finançat mitjançant una aportació econòmica el límit màxim de la qual és 2.000 euros, als quals s'aplicarà la retenció fiscal corresponent.
  • Objectius: Perspectiva històrica, plantejament, metodologia, continguts.
  • Pla d'execució: Temps de realització, transport o muntatge i altres necessitats del projecte.
  • Material complementari: A la memòria s'adjuntarà el material gràfic que s'estimi oportú, admetent-se suport de paper, magnètic o digital.
  • Declaració de viabilitat tècnica: Els projectes concebuts com site-specific per a la seva ubicació en un de les quatre sales col·laboradores (veure punt 4 de la convocatòria) hauran d'aportar una declaració que confirmi la seva viabilitat tècnica i que garanteixi la integritat i el manteniment dels espais usats durant l'exposició.

Més informació

Per sol·licitar dades addicionals: AlNorte Art Contemporani alnorte-asturias@hotmail.com

Bases de la convocatòria

Adreça

AlNorte

Referència: BEQUES-ART

C/ Diari El Comerç, 1

33207 Gijón (Astúries)

http://arte.elcomercio.es

 

Font: Injuve


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.06.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove