Esdeveniment de l'agenda

XIII Concurs de Projectes Emprenedors Sector Turístic

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Emprenedoria, Turisme, premis
Tags: emprenedoria, premis, turisme
Tipus entrada al calendari: Emprenedoria
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimecres 1 de juny de 2016 al dijous 5 de gener de 2017
Descripció

Període d'inscripció de l'1/6/2016 al 5/1/2017

La Fundació Gaspar Espuña-CETT convoca el XIII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic, dirigit a persones físiques o a empreses que s'hagin constituït en el curs de l'any 2014 endavant.

Aquest concurs té com a finalitat fomentar l'esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva de l'empresa turística i la creació d'empreses i serveis en el sector del turisme, la hotelería i la gastronomia, mitjançant la concessió d'uns premis.

Seran premiats els millors projectes sobre la base de la seva innovació i originalitat, actitud emprenedora, viabilitat econòmica, escalabilitat o potencial de creixement del projecte, el risc personal assumit i la capacitat tècnica, professional i de gestió de l'emprenedor.

Els premis consisteixen en una dotació econòmica i un mentoring de 6 mesos. La part econòmica del premi serveix per ajudar a engegar el projecte que s'hagi demostrat econòmicament viable.

Requisits

El concurs va dirigit a persones físiques o a empreses que s'hagin constituït en el curs de l'any 2014 endavant.

Dotació

Els premis consisteixen en una dotació econòmica i un mentoring de 6 mesos. Respecte a les dotacions econòmiques del concurs, són les següents: primer premi: 3.600 euros. Segon premi: 2.400 euros. Tercer premi: 1.800 euros.

Més informació

www.cett.es

Bases del concurs aquí.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove