Esdeveniment de l'agenda

XII Premi Francisco Ayala de traducció

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Idiomes, premi, traducció
Tags: Idiomes, premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Literatura
Dates de realització
Del dilluns 24 de octubre de 2016 al dimecres 30 de novembre de 2016
Dates d'inscripció
Del dilluns 24 de octubre de 2016 al dimecres 30 de novembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 4/10/2016 al 30/11/2016

Per potenciar els aspectes creatius de la traducció, la Fundació Francisco Ayala, la Facultat de Traducció i Interpretació i la Spin-Off STU-traductors convoquen la XII edició del Premi Francisco Ayala.

Podran participar estudiants de postgrau o d'últim curs de grau de les diferents universitats espanyoles al moment d'aquesta convocatòria i llicenciats i/o graduats per aquestes universitats amb posterioritat a l'1 gener de 2016.

A partir d'aquesta edició, la convocatòria serà biennal per a les llengües anglès i alemany (anys parells) i per a les llengües francesa i àrab (anys imparells). En la present convocatòria de 2016, es traduiran a l'espanyol, des de l'alemany i l'anglès.

Les traduccions es remetran en format Word a doble espai. El nom de l'arxiu inclourà una referència a la llengua original (DE o EN) i un pseudònim. Així mateix, s'adjuntarà un document apart on s'especifiquin les següents dades del participant: nom i cognoms. Pseudònim. DNI, passaport o targeta de residència. Telèfon. Adreça postal i correu electrònic. Curs, facultat i universitat.

Requisits

Podran participar estudiants de postgrau o d'últim curs de grau de les diferents universitats espanyoles al moment d'aquesta convocatòria, i llicenciats i/o graduats per aquestes universitats amb posterioritat a l'1 gener de 2016.

Dotació

S'estableixen 2 premis, corresponents a les dues llengües d'aquesta edició (alemany i anglès). Els premiats rebran 300 euros (brut), un diploma acreditatiu i un lot de llibres. El jurat, si així ho estima oportú, podrà declarar desert el premi d'una de les llengües.

Més informació

Més informació www.stu-traductores.es

Bases de la convocatòria aquí.

Les traduccions es lliuraran per correu electrònic a la següent adreça: premioayala@ugr.es


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove