Esdeveniment de l'agenda

XII Beques AlNorte per a projectes expositius

Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, art novell, exposició
Tags: art, beques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 29 de setembre de 2017 al dilluns 30 de octubre de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 15 de juny de 2017 al diumenge 23 de juliol de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 15/06/2017 al 23/07/2017
 

L'Associació Cultural AlNorte Art Contemporani convoca 3 Ajudes de Suport a Projectes Expositius Novells, per a artistes residents a Espanya, sense distinció d'origen ni limitació d'edat.

L'objectiu d'aquestes ajudes és recolzar i fomentar la creació artística donant l'oportunitat d'idear, generar i realitzar una exposició individual en un espai col·laborador de la XVI Setmana d'Art Contemporani, que es desenvoluparà en 2017 en diverses localitats d'Astúries.

Les ajudes inclouen la gestió de l'espai expositiu, el suport econòmic per al desenvolupament del projecte, la seva inclusió en les activitats de la XVI Setmana d'Art Contemporani i la seva difusió mediàtica a través d'una campanya publicitària multimèdia.

Els destinataris de les ajudes seran seleccionats per un jurat format per especialistes d'art de reconegut prestigi i representants de les institucions col·laboradores. La decisió del jurat tindrà especialment en compte la qualitat dels projectes, el seu sentit renovador, la seva aportació al circuit expositiu actual, la seva viabilitat tècnica i la seva rigurositat pressupostària. La convocatòria és oberta, admetent-se qualsevol especialitat d'actualitat (pintura, escultura, fotografia, video, obra gràfica, instal·lació, art electrònic, net-art...) sent igualment vàlides les disciplines independents o els projectes multidisciplinaris.

Els projectes seleccionats es presentaran en 3 sales dins de la XVI Setmana d'Art Contemporani d'Astúries, del 29 de setembre al 30 d'octubre de 2017.

Requisits

Artistes residents a Espanya, sense distinció d'origen ni limitació d'edat.

Més informació

Els projectes es remetran via email o WeTransfer, abans del 23 de juliol de 2017, a la següent adreça: alnorte-asturias@hotmail.com.

 

Més informació aquí.

 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove