Esdeveniment de l'agenda

XI edició del Premi Europeu Carlos V

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, premis
Tags: europa, premis
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Europa
Dates de realització
Del dilluns 5 de desembre de 2016 al dimarts 31 de gener de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 5 de desembre de 2016 al dimarts 31 de gener de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 05/12/2016 al 31/01/2017

L'onzena convocatòria del Premi Europeu Carlos V té diverses novetats: passarà a lliurar-se anualment i està obert a persones, iniciatives, institucions, i projectes que hagin contribuït al engrandiment de la Unió Europea, i es lliuraran el proper dia 9 de maig, Dia d'Europa, en el Monestir de Yuste.

Les candidatures hauran de presentar-se en espanyol i anglès, estar recolzades per institucions, entitats, associacions….els candidats hauran de pertànyer a l'àmbit dels països de la Unió Europea, de l'Associació Europea de Lliure Comerç, de països candidats a l'adhesió a la UE, a més, hauran d'assegurar l'acceptació del premi i la presència dels premiats en l'acte de lliurament del guardó i en les activitats organitzades per aquest motiu.

El Premi Europeu Carlos V, guardó que des de 1995 ha reconegut el paper exercit per protagonistes i impulsors del procés de construcció europea, es va crear amb la finalitat de premiar la labor d'aquelles persones, organitzacions, projectes o iniciatives que, amb el seu esforç i dedicació, hagin contribuït al coneixement general i engrandecimiento dels valors culturals, socials, científics i històrics d'Europa, així com al procés de construcció i integració europea.

El Premi serà atorgat pel Patronat de la Fundació Acadèmia Europea de Yuste a proposta d'un jurat format per personalitats de destacada rellevància en l'àmbit científic, cultural, historiogràfic, institucional, acadèmic, social o polític.

Requisits

En aquesta edició està obert a persones, iniciatives, institucions i projectes que hagin contribuït al engrandecimiento de la Unió Europea.

Adreça

Fundació Acadèmia Europea de Yuste
Real Monestir de Yuste s/n
10.430 Cuacos de Yuste (Càceres)
premiocarlosv@fundacionyuste.org
Tlf: 927 014 090
www.fundacionyuste.org

Dotació

En la present edició el XI Premi Europeu Carlos V està dotat econòmicament amb la quantitat de 30.000 euros.

Més informació

Tota la documentació pot ser enviada per correu electrònic a premiocarlosv@fundacionyuste.org, per correu certificat, o bé a la pròpia seu la Fundació Acadèmia Europea de Yuste .

Bases de la convocatòria
 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove