Esdeveniment de l'agenda

Workshop de les Nacions Unides a Nova York

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Nacions unides, internacional, trobada
Tags: Jornades, Nacions Unides
Tipus entrada al calendari: Altres
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 1 de setembre de 2015 al dimarts 15 de setembre de 2015
Descripció

El Departament d'Informació Pública (DPI) de l'ONU està organitzant un workshop sobre simulacions de les Nacions Unides (UN Model, o MUN) a Nova York, amb durada de 3 dies, entre els dies 6 i 9 de novembre del 2015.

El workshop està organitzat per l'ONU en conjunt amb la Federació Mundial de les Associacions de Models Internacionals de les Nacions Unides (WIMUN). 

Aquest workshop és projectat per a estudiants de MUNs que organitzen simulacions o hagin participat en una conferencia MUN en els nivells universitari o d'educació secundària. Qualsevol estudiant que va tenir un paper de lideratge en l'organització d'una conferència o hagi participat com a delegat és elegible per a candidatura.

Els candidats són obligats a haver participat en almenys un model de simulació de l'ONU abans del workshop i han de ser capaços de comunicar-se en en anglès. Orientadors que tenen un paper en la formació o supervisió d'estudiants que organitzen o participen de conferències MUN també són elegibles.

Les inscripcions ja estan obertes. No hi ha taxa d'inscripció per a estudiants o orientadors que són elegibles per participar del Workshop MUN 2015 a Nova York. No obstant això, una vegada acceptat, els participants seran responsables de totes les despeses de viatge i de subsistència durant el workshop. 

El termini d'inscripció és el dia 15 de setembre del 2015.

Localització i contacteInformació addicional: http://outreach.un.org/mun/

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 1.09.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove