Esdeveniment de l'agenda

Wild Animal Rescue Austràlia

Temàtica activitat del calendari: Austràlia, Voluntariat, animals protegits, reserva
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, ecologia
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimarts 13 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

Austràlia té algunes de les espècies més singulars del món, amb moltes espècies que es troben només a allà. Això fa la conservació de la fauna a Austràlia increïblement important. Lamentablement, però, Austràlia s'enfronta a una crisi d'extinció, amb més de 30 espècies de mamífers nadius d'extinció des de la colonització europea fa només 130 anys. Avui en dia, més de 1.700 espècies d'animals i plantes australianes estan classificades com en perill d'extinció.

La principal amenaça per a la vida silvestre nativa d'Austràlia és l'ésser humà, amb la majoria de les pèrdues degudes a la depredació i la competència per l'aliment de les espècies introduïdes com guineus i conills, i la destrucció de l'hàbitat per donar pas a edificis, granges, mines, camps esportius i carreteres. És per aquesta raó que els santuaris d'animals són de vital importància, per preservar l'hàbitat natural per a la fauna a més de ser llocs on la gent pot visitar i aprendre com ajudar a la conservació de la vida silvestre. En aquest programa tindràs l'oportunitat de compensar alguns dels danys que fem quan competim amb animals per als seus escassos recursos. Faràs una contribució real a la conservació de la fauna estranya i meravellosa d'Austràlia a mesura que treballis al costat dels guardes en un santuari local que serveix de refugi a les espècies que estan en perill real d'extinció.

Situat dins de 170 acres de vegetació natural, amb 80 acres protegits per una tanca contra depredadors, aquesta és la major vegetació natural salvatge lliure a la costa est d'Austràlia. Walkabout Parc ofereix una llar natural segur per a més de 180 espècies de mamífers, aus, granotes i rèptils. Els 80 acres de bosc és la llar de totes les criatures salvatges que hi viuen de forma natural. Aquest santuari també ofereix un espai per a animals ferits o orfes rehabilitades però no-alliberables.

Què s'inclou:

  •   24/7 ajuda en cas d'emergència
  •   Allotjament
  •   Recollida a l'aeroport
  •   Anglès coordinador de parla
  •   menjars
  •   orientació

El que no està inclòs

  •   La tornada a l'aeroport
  •   vols
  •   Assegurança de viatge
  •   vacunació
  •   visa

Més informació aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove