Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Tanzània estiu 2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat, cooperació, estiu, estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, cooperació
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 8 de maig de 2017 al divendres 30 de juny de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 8 de maig de 2017 al divendres 30 de juny de 2017
Descripció

UVIKIUTA ofereix diversos voluntariats de llarga durada, d’entre 2 i 6 mesos de duració a diverses regions de Tanzània. Els temes dels voluntariats son molt diversos, i van des de projectes relacionats amb nens a projectes relacionats amb manualitats i el medi ambient.

UVIKIUTA és una organització pel desenvolupament dels joves que considera que el voluntariat és una eina per a un correcte desenvolupament. L’organització es va crear al 1983 amb l’objectiu de resoldre les necessitats dels homes i les dones per millorar el seu estil de vida, desenvolupant les seves capacitats socials i econòmiques. La missió principal de UVIKIUTA és contribuir en la creació de comunitats que siguin autosuficients. Així doncs, aquesta organització gestiona diversos projectes per construir aquest tipus de comunitats.

Els projectes que l’associació proposa estan tots relacionats amb la voluntat d’aconseguir crear comunitats autosuficients i millorar les condicions econòmiques i socials de les persones que hi viuen.

Per a més informació: http://bit.ly/2qRwTRs

Si tens algun dubte sobre els projectes, envia un e-mail a voluntariat.ltv@cocat.org


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove