Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Nicaragua, ensenyant anglès

Temàtica activitat del calendari: Idiomes, Voluntariat, anglès
Tags: Idiomes, anglès, voluntariat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

One, two…tree! és una organització sense ànim de lucre que treballa en l’àmbit de l’educació a Centreamèrica. La seva tasca principal és la d’oferir classes d’anglès gratuïtes a nens amb risc de pobresa o exclusió en escoles públiques locals, alhora que promou campanyes de finançament de projectes educatius específics.

La tasca dels voluntaris/es és la d’ensenyar anglès als infants i a persones en situació d’atur en escoles públiques  a Diriamba, una petita ciutat al sud-est de Managua. Les classes tenen lloc 4 dies a la setmana, entre 4 i 5 hores al dia. One, two...tree! es coordina amb altres ONGs locals per tal de dur a terme les classes a més de 1200 infants en 7 escoles diferents. L’organització proporciona els materials necessaris per al desenvolupament de les classes.

CONDICIONS:
Els voluntaris han de pagar una quota d’uns 140€/mes per a l’allotjament i els àpats, que es destinen directament a les famílies locals on s’allotjen. L’assegurança corre a càrrec dels voluntaris.

QUAN:
S’accepten voluntaris tot l’any excepte durant les vacances escolars (desembre-febrer). L’estada mínima és d’1 mes. L’organització necessita sovint persones que romanguin més de 6 mesos.

PERFIL DEL VOLUNTARI/A:
Es demana que el voluntari/a tingui un nivell mitjà de castellà i un nivell d’anglès mínim

Per a més informació: http://www.onetwo-tree.com/en/volunteering/volunteer-nicaragua.html
http://www.onetwo-tree.com/images/documentos/memorandum_nicaraguaes.pdf

Localització i contacteOne, Two... Tree!
Informació addicional: http://www.onetwo-tree.com/es/

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove