Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Nicaragua en un projecte d’educació especial

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, Voluntariat, cooperació, solidaritat
Tags: cooperació, educació, solidaritat, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al divendres 15 de desembre de 2017
Descripció

ONGVoluntariado és una ONG espanyola creada el 2014 que treballa conjuntament amb altres ONG’s locals de Llatinoamèrica i que té com a finalitat la promoció i sostenibilitat de projectes de caràcter humanitari, així com dels territoris on aquests es desenvolupen. Entre els seus projectes en els quals pots anar a fer de voluntari, s’hi troba aquest:

Projecte: Escola creada per a oferir una educació integral a nens amb capacitats especials i en risc d’exclusió social. Actualment l’escola acull 110 infants entre 2 i 14 anys. El centre promou una educació integral i inclusiva realitzant atencions indiviuals i grupals en funció de cada alumne. També es realitzen actuacions amb els pares i mares d’alguns infants si es detecten problemàtiques familiars.  Les funcions del voluntari són de realitzar reforç escolar de les assignatures que s’imparteixen a l’escola i d’atendre els alumnes individualment, així com organitzar activitats dinàmiques extracurriculars amb els infants com jocs, teatre, esports, etc.

Lloc: León, a dues hores de Managua, Nicaragua

Durada: l’organització accepta voluntaris durant tot l’any, excepte entre el 15 de desembre i el 15 de gener i per Setmana Santa. El període mínim d’estada són 3 setmanes. 

Requisits: per a participar cal ser majors de 19 anys i tenir un nivell d’espanyol alt.

Preu per a 1 mes:  479€  (setmana extra 77€). Inclou l’allotjament en famílies locals, un àpat diari i el trasllat des de l’aeroport. El bitllet d’avió, el menjar i l’assegurança mèdica corren a càrrec del voluntari/a.

Per a més informació:
http://www.ongvoluntariado.org/voluntariado-nicaragua/proyecto-de-educacion-especial.html

Contacte:
Email: info@ongvoluntariado.org
Telf 695686817
www.ongvoluntariado.org


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove