Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Mèxic amb persones amb diversitat funcional

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Discapacitat, Voluntariat, cooperació, solidaritat
Tags: cooperació, discapacitat, solidaritat, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al divendres 15 de desembre de 2017
Descripció

ONGVoluntariado és una ONG espanyola creada el 2014 que treballa conjuntament amb altres ONG’s locals de Llatinoamèrica i que té com a finalitat la promoció i sostenibilitat de projectes de caràcter humanitari, així com dels territoris on aquests es desenvolupen. Entre els seus projectes en els quals pots anar a fer de voluntari, s’hi troba aquest:

Projecte: escola de persones adultes amb diversitat funcional que actualment acull 14/15 alumnes, que hi assisteixen només al matí malgrat que l’objectiu del projecte és acabar funcionant com a casa d’acollida en un futur. La missió de l’escola és la d’acompanyar, capacitar i proporcionar orientació laboral per tal que les persones ateses siguin autosuficients. Les tasques del voluntari/a consistiran en preparar diferents activitats i tallers, jocs, manualitats, teatre, activitats esportives, etc.

Lloc: San Cristóbal de las Casas, Mèxic

Durada: no hi ha un període mínim. L’organització accepta voluntaris durant tot l’any, excepte entre el 15 de desembre i el 7 de gener.

Requisits: per a participar cal ser majors de 20 anys i tenir un nivell d’espanyol alt.

Preu per a 4 setmanes:  365€  (setmana extra 30€). Inclou l’allotjament en famílies locals i el trasllat des de l’aeroport. El bitllet d’avió, el menjar i l’assegurança mèdica corren a càrrec del voluntari/a.

Per a més informació:
http://www.ongvoluntariado.org/voluntariado-mexico/centro-discapacitados.html

Contacte:
Email: info@ongvoluntariado.org
Telf: 695686817
www.ongvoluntariado.org


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove