Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a la reserva de Pandes de Chengdu, Xina

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, ecologia
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat, Xina, reserva de pandes
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimarts 13 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

El programa Panda Conservació es porta a terme en una reserva a Sichuan Chengdu que es dedica a cuidar tots els pandes que van ser transferits de la colla de la reserva de Wolong després que fos devastada per un terratrèmol el 2008, així com qualsevol altre que puguin ser col·locats al programa de captivitat.

Des d'aquesta transferència, la població de pandes a la base s'ha duplicat, i els voluntaris són vitals per a aquest creixement. Aquest programa és una excel·lent opció per a qualsevol persona amb un interès en la conservació de la fauna, el medi ambient o en la cura dels animals en general. Ja que el programa es desenvolupa íntegrament a la Xina, també tindrà una oportunitat increïble per a submergir-se en la cultura i la societat xinesa.

Recordeu que, encara que l'experiència no és essencial, és important que vostè sigui capaç d'escoltar les instruccions i que està disposat a aprendre. Prestar molta atenció a tot el que el seu supervisor del programa li indica i escoltar l'entrenador de base. 

Després d'haver completat les seves tasques diàries normals hi ha diverses activitats i instal·lacions per a l'oci, incloent:

  • Tennis taula
  • Mah-jong
  • escacs xinesos
  • Passada lliure per accedir a totes les àrees de la Reserva
  • Centre de Voluntaris - es tracta d'una àrea general on la majoria dels voluntaris tindran temps per relaxar-se, xerrar o menjar gelat!
  • Classes gratuïtes d'idioma xinès des de 16:00-18:00 diària

Més informació aquí

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove