Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Kenya i Zàmbia amb l’ONG Kubuka

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Voluntariat, cooperació, solidaritat
Tags: cooperació, solidaritat, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

L’associació Kubuka és una ONG espanyola nascuda el 2015 que impulsa diferents projectes en comunitats vulnerables a Kenya i a Zàmbia que se centren en l’educació i l’emprenedoria com a motors de canvi, i en els quals busquen el suport i implicació de la comunitat beneficiària local per tal d’aconseguir que el model dels projectes sigui autosostenible i pugui perdurar en el temps.

A Zàmbia, Kubuka actua en les comunitats de Mwandi i Maramba, pròximes a la ciutat de Livingstone. En aquestes comunitats, s’enfronten a grans dificultats per accedir a una educació de qualitat o uns serveis socials bàsics. A Kenya, la zona d’actuació és al barri de Kibera, el barri de chaboles més gran d’Àfrica. Han construït un orfanat a 60 km de Nairobi per acollir els nens que viuen als carrers de la capital.

Si t’interessa ser voluntari o voluntària amb Kubuka, tens tres opcions per a fer-ho:

- Voluntariat grupal a l’estiu.
Hi ha 15 places per a Kenya i 15 per a Zambia. Durant el mes de voluntariat a l’Àfrica, els voluntaris fan rotacions per tots els projectes de Kubuka durant els primers dies. Posteriorment, organitzen un campament d’estiu per a més de 300 infants de les comunitats on treballen realitzant activitats esportives i acadèmiques. Abans del viatge es fa un cap de setmana de formació i convivència amb la resta de l’equip per a planificar l’estada.
Durada: 1 mes a l’estiu
Preu: 300€ + vol + visat

- Voluntariat de curta durada (entre 1 i 3 mesos)
Es pot realitzar durant tot l’any. En aquest cas, el voluntariat és individual. Aquest programa permet els voluntaris conèixer els projectes de l’ONG amb més profunditat i aportar els seus coneixement o treball per a fer créixer l’organització. Tindrà l’oportunitat de conèixer tots els projectes però s’implicarà en aquell que l’organització cregui que s’adequa més al seu perfil després d’haver omplert el formulari d’inscripció.
Durada: 1-3 mesos
Preu: 40€ a la setmana (inclou allotjament i manutenció) + vol + visat

- Voluntariat de llarga durada (a partir de 6 mesos)
Hi ha alguns llocs definits en els quals l’organització necessita voluntaris de llarga durada per a dotar els projectes de continuïtat i estabilitat. Kubuka busca els perfils que necessita quan aquests llocs queden vacants. En aquests casos, el voluntari passa a formar part de l’equip de la organització.
Durada: a partir de 6 mesos
Preu: 40€ a la setmana (inclouen allotjament i manutenció) durant els primers 3 mesos

Per a més informació: http://www.kubuka.org/es/voluntariado/

Tel.: +34 626 141 767

E-mail: contacto@kubuka.org


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove