Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu de curta durada a Turquia, protecció del medi ambient

Temàtica activitat del calendari: animals, medi ambients, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, medi ambient
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 5 de abril de 2019 al diumenge 2 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 26 de febrer de 2019 al dimecres 13 de març de 2019
Descripció

L'Associació Mundus busca un voluntari/ària per al projecte de curta durada “Open new gates”, a la platja de Kazanil, Turquia. Entre altres coses, l'equip de voluntaris/àries (procedents de diferents països) netejaran la platja de Kazanli perquè sigui adequada per a la reproducció de les tortugues i donaran xerrades de sensibilització en la zona a través del teatre, el joc... A més a partir de la segona setmana de maig les tortugues comencen a posar els ous i s'iniciarà l'horari nocturn per a gaudir d'aquest meravellós moment.

 

Activitats:

- Netejar les platges en l'àrea de Mersin, on es troba la zona de reproducció de les tortugues marines.

-​ Reduir la discriminació i sensibilitzar sobre el voluntariat en la comunitat local mitjançant la realització d'un projecte multicultural sobre el medi ambient, a través de treatro, jocs...

- Xerrades, performances i accions en la comunitat local per a implicar la població en la cura de les platges i les tortugues.

- A partir de la segona setmana de maig les "tortugues mami" comencen a visitar la platja per a posar els seus ous, i les persones voluntàries deberan fer torns de nit per a protegir aquest moment i estar pendent de les tortugues.

Tingues en compte que en els dies de neteja hauràs de caminar fins a 9 quilòmetres per la platja.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove