Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat en un camp de refugiats a Grècia: ProjectElea

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Grècia, Voluntariat, refugiats, solidaritat
Tags: Immigració, solidaritat, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

El projecte Elea neix d’un grup de voluntaris de tot el món que s’han unit per a treballar conjuntament amb els residents el camp de refugiats d’Atenes Eleonas (gestionat pel govern grec) per tal de millorar les condicions de vida i benestar de la comunitat. Compta amb l’aprovació del Ministeri d’Immigració de Grècia però treballa de manera independent en els camps. A part de proveir serveis bàsics com l’alimentació i la distribució de roba, es dedica a organitzar una gran varietat d’activitats diàries centrades en l’educació, l’esport, la cultura i el medi ambient tant per a infants com per a adults. L’objectiu és facilitar la vida als camps i crear un ambient de pau, estabilitat i comunitat per tal d’empoderar els refugiats i refugiades i ajudar-los a reconstruir les seves vides. Actualment, al camp hi ha unes 2300 persones de diferents nacionalitats.

Project Elea organitza fins a 8 hores d’activitats cada dia que van des dels jocs educatius fins al futbol, vólei, bàsquet, ioga, aeròbic, henna, danses, jardineria, manualitats, etc. El camp ha accollit voluntaris de diferents perfils (arquitectes, actors, economistes, advocats, músics, etc.) que aporten el seu gra de sorra i els seus coneixements per compartir-los amb la comunitat.

Per a participar com a voluntari cal ser major d’edat i es demana un període mínim d’estada de 2 setmanes. S’accepten voluntaris durant tot l’any.

Per a més informació: http://projectelea.org/

Contacte:

Telf.: +30 6940 938 140

Email: info@projectelea.org


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove