Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Barbados amb animals

Temàtica activitat del calendari: Barbados, Voluntariat, animals, gossera
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 1 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

El voluntariat al Santuari de l'Esperança a Barbados consistirà en ajudar amb el transport d'animals a l'Esperança després de ser rescatats o ajduar al Veterinari quan ho necessita en el manteniment dels instal·lacions. Els voluntaris també proporcionen atenció directa a l'animal netejant-lo, rentant bols i galledes, i caixes de transport. Tenim voluntaris que ajuden amb esdeveniments i projectes especials o amb el socializing de gossos o gats.

De tant en tant necessitem assistència especialitzada p. ex. electricistes, fontaners, pintors, fusters però majoritàriament cap experiència és requerida, només un compromís fort i desig d'ajudar-nos a tenir cura dels animals. Però per treballar amb els gossos i gats es necessita alguna experiència. Els nostres animals viuen en manada i has de ser capaç de treballar amb ells sense por. 

Més informació aquí


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove