Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Bali, Indonèsia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, Voluntariat, solidariat
Tags: educació, solidaritat, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

Slukat Learning Center (SLC) és una ONG fundada el 2007 que es dedica a proporcionar educació extraescolar de manera gratuïta als infants del poble de Gianyar, a Bali. El projecte combina voluntaris internacionals i locals. En el centre s’hi imparteixen diverses matèries, com ara anglès, informàtica, medi ambient, ioga i danses tradicionals balineses.  Cada setmana, el centre acull fins a 180 infants i joves d’entre 8 i 20 anys, la majoria provinents de famílies sense recursos. El centre també duu a terme un programa de reciclatge i d‘agricultura ecològica. L’objectiu de l’escola és augmentar l’autoestima i autoconfiança dels infants i conscienciar-los sobre el món que els envolta.

A l’Slukat Learning Center necessiten voluntaris/es que sàpiguen anglès i informàtica. Les classes es realitzen majoritàriament a la tarda de dilluns a dijous i a cada classe s’hi agrupen uns 15 nens i nenes. Sovint, les classes s’imparteixen per parelles de voluntaris.
L’estada mínima és de 2 setmanes, i el preu per a dues setmanes és de 375€. La quota inclou l’allotjament al mateix centre, el transport des del centre fins a l’aeroport i l’esmorzar i el sopar els dies de classe. Els bitllets d’avió, l’assegurança, les vacunes i el visat corren a càrrec del voluntari/a. També hi poden participar famílies.

Per a més informació: http://slukatbali.org/

Contacte:
Bali - Indonèsia: (0361-4791448) or (+6285691796528)
Email: info@slukatbali.org

Font: givingway.com


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove