Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat a Argentina en educació

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, Idiomes, Voluntariat
Tags: Idiomes, educació, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

Educar y crecer és una organització sense ànim de lucre creada per joves professionals que des del 2007 treballa per a millorar la qualitat educativa de nens i joves en situació de vulnerabilitat, mitjançant programes innovadors, efectiu i fàcils de replicar. Les seves premisses bàsiques són fer de l’educació de qualitat un dret per a tots els infants independenment de la seva situació socioeconòmica i involucrar les famílies i la comunitat en el programa educatiu.

L’organització compta actualment amb 39 centres educatius d’educació infantil, primària, secundària i d’alfabetització informàtica. Els programes educatius s’implementen i avaluen en u centre propi a José León Suárez (Província de Buenos Aires) i a través d’un model de “franquícia social”, es repliquen a la resta de centres educatius oferint material didàctic, capacitació i assessorament. Els alumnes assisteixen a classe 3 vegades a la setmana i treballen juntament amb un equip de voluntaris i assessors pedagògics per a assolir els estàndards d’aprenentatge en llengua i matemàtiques.

L’organització busca fonamentalment professors/es de llengua i matemàtiques (de setembre a juny) i traductors/es del castellà a l’anglès (tot l’any), així com recaptadors de fons.

L’estada mínima de voluntariat és de 3 mesos per als voluntariats de curta durada i de 10 per als de llarga durada.

Font: givingway.com

Per a més informació: http://www.educarycrecer.org/
+5491153100300
Soler 5702 3G (1425), Buenos Aires, Argentina.
info@educarycrecer.org


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove