Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat per a òptics i optometristes (Txad i Camerún)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Salut, Voluntariat, cooperació
Tags: salut, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat en cooperació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 31 de desembre de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

ILUMINAFRICA és una fundació sense ànim de lucre de Saragossa, nascuda el 2007 per persones de diferents perfils professionals que perseguien un mateix objectiu: contribuir a que les persones dels països en vies de desenvolupament que pateixen dèficits de visió evitables o tractables i sense recursos econòmic, puguin tenir accés a una atenció visual de qualitat que provingui dels seus propis serveis de salut.

ILUMINAFRICA busca voluntaris i voluntàries òptics i optometristes per a les seves expedicions als hospitals del Txad i el Camerún. Per a participar-hi, cal saber francès.
L’ONG cobreix les despeses de viatge des d’Europa occidental fins a l’hospital on es desenvolupa el taller i cobreix tmabé les despeses d’allotjament i manutenció. A més, ofereix un petit reemborsament de 200€/mes per a despeses de butxaca.

Per a més informació: http://iluminafrica.com/

Telèfon:  0034637349489

E-mail: colaboracion@iluminafrica.com


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove