Esdeveniment de l'agenda

Vaixell de la Joventut Mundial 2017

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: intercanvi, viatjar
Temàtica activitat del calendari: Japó, viatjar
Tipus entrada al calendari: Intercanvis juvenils
Dates de realització
Del dimarts 1 de agost de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dijous 25 de maig de 2017 al divendres 23 de juny de 2017
Descripció

L'Oficina del Primer Ministre del Govern de Japó, des de la Direcció general per a l'Intercanvi Juvenil Internacional, promou el programa intencional ‘Vaixell de la Joventut Mundial 2017’, amb l'objectiu de desenvolupar la capacitat de tractar i comunicar-se amb diferents cultures, i millorar la capacitat de lideratge i de gestió a través del diàleg i de l'intercanvi cultural amb persones d'altres països i de diferents orígens.

El projecte, tindrà com a acció central un viatge d'aprenentatge cultural per poder aprendre tant de la cultura japonesa, com d'altres països asiàtics. Aquest viatge es realitzarà amb vaixell, iniciant la seva travessia a Tòquio i passant per diversos països com: Singapur, Índia o Sri Lanka. A més d'aquesta activitat, el programa tindrà sessions formatives prèvies i posteriors al programa.

A Espanya, l'Ambaixada del Japó a Espanya, amb la col·laboració del Consell de la Joventut d'Espanya (CJE) i de la Ship of World Youth Spain (Spain Alumni Association), seleccionarà a 11 joves per participar al programa, que es durà a terme des del 16 de gener al 2 de març de 2018.

Tots aquells interessats hauran de presentar les seves inscripcions al CJE a través del següent enllaç. El període d'inscripció finalitza el 23 de juny de 2017.

De l'1 al 12 de juliol de 2017 es realitzarà una preselecció de candidats, i del 17 al 19 de juliol es realitzessin entrevistes en l'Ambaixada del Japó a Espanya a Madrid per fer la selecció final de participants.
Barco de la Joventut Mundial 2017.

Requisits

Tenir entre 18 i 30 anys, un bon domini de l'anglès i coneixements i interès per Japó.

Dotació

Costos relatius a les despeses de viatge per assistir a la sessió formativa prèvia i posterior al programa, i el bitllet d'anada i tornada a Japó.

 

Más informació aquí i inscripcions aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove