Esdeveniment de l'agenda

Universitat d'estiu ASEF a Austràlia

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Discapacitat, Formació, Idiomes, estranger
Tags: discapacitat, discriminació, estranger, formació, integració
Tipus entrada al calendari: Formació
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dissabte 27 de gener de 2018 al dissabte 10 de febrer de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 4 de desembre de 2017 al diumenge 10 de desembre de 2017
Descripció

La Universitat d'estiu d'ASEF (ASEFSU) és un viatge d'aprenentatge experiencial de 2 setmanes del 27 de gener al 10 de febrer de 2018 a Melbourne (Austràlia) i Christchurch (Nova Zelanda) per a estudiants i joves professionals asiàtics i europeus, entre 18 i 30 anys amb domini de l'anglès. Dissenyada per fomentar intercanvis i xarxes interculturals entre joves, ofereix oportunitats per a estudiants i joves professionals per ampliar els seus horitzons, aprofundir en els coneixements sobre temes contemporanis i proposar solucions concretes als reptes de la societat.

Sota el tema "Joventut amb discapacitat: formant societats inclusives ASEM", ASEFSU21 consisteix en una combinació d'exercicis pràctics d'equip, conferències, recerca grupal i aprenentatge experiencial.

Els participants desenvoluparan una comprensió sòlida dels problemes que enfronten els joves amb discapacitat i es es convertiran en ambaixadors actius per a les societats ASEM obertes i inclusives.
Els equips de Challenge ASEFSU21, integrats per membres de diverses procedències i experiències, s'enfrontaran a 8 reptes reals als quals s'enfronten els joves amb discapacitat d'una manera pràctica i atractiva.

Les àrees temàtiques ASEFSU21 són:
- Mobilitat
- Protecció i legislació dels drets
- Seguretat econòmica i ocupació
- Educació inclusiva
- Salut i benestar
- Participació en la societat
- Accés a la informació
- Actituds i percepcions

ASEFSU21 consta de 3 fases:

- Fase 1: fase preparatòria en línia (aproximadament 6 setmanes).
Els participants participaran activament en una experiència com MOOC, incloent-hi seminaris web i cursos d'assistència en línia per familiaritzar-se amb els temes del projecte. 

- Fase 2: "Innovathon interdisciplinar" a Austràlia i Nova Zelanda (aproximadament 2 setmanes).
La fase presencial consisteix en sessions de formació activa, conferències de qualitat i visites d'estudi que permeten descobrir i aprofundir els seus coneixements sobre la configuració de societats ASEM inclusives.
Els equips Challenge també presentaran les seves solucions innovadores en els 8 respectius desafiaments ASEFSU21 que se'ls assignen, així com programar reunions amb representants del govern, l'acadèmia, el sector privat i la societat civil per presentar els seus resultats.

- Fase 3: activitats de spin-off i prototips de llançament.
Tots els prototips desenvolupats en el lloc, analògics i digitals, seran analitzats i provats després del projecte per les parts interessades i les comunitats implicades en ASEFSU21.

No hi ha quota d'inscripció participació.
Els organitzadors proporcionaran als participants transport internacional, allotjament i àpats.

Termini per presentar la sol·licitud: 10 de desembre de 2017, GMT 23:59.

Més informació: https://goo.gl/dDvSbS


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.12.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove