Esdeveniment de l'agenda

Tres formacions internacionals sobre el circ com a eina educativa

Temàtica activitat del calendari: Art, Formació internacional, circ
Tags: art, formació, mobilitat europea
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Formació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 19 de agost de 2019 al dilluns 26 de agost de 2019
Del diumenge 1 de setembre de 2019 al diumenge 8 de setembre de 2019
Del dimarts 17 de setembre de 2019 al dimarts 24 de setembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dilluns 3 de juny de 2019 al dissabte 15 de juny de 2019
Descripció

La Víbria Intercultural busca participants per a tres formacions internacionals sobre com fer del circ una eina educativa!

1) YOUTH WORKER CIRCUS
On: Gelòs, França

Quan: Del 19 al 26 d’agost de 2019

Qui pot participar? 2 treballadors juvenils majors de 18 anys

Temàtica
Durant el curs de formació de 7 dies, descobrirem com utilitzar la pedagogia circense com a mètode de treball juvenil. Utilitzem activitats de circ com a forma de pedagogia en l’ensenyament i en l’educació no formal. La idea principal és que l’activitat del circ sigui atractiva i divertida per a tothom, fent-la ideal com a eina de treball educatiu amb joves.

Què cal fer per participar:
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactin en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Youth Worker Circus”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Data límit: 15 de juny!

 

2) THE KEYS TO SOCIAL CIRCUS
On: Kemmel, Belgium

Quan: De l’1 al 8 de setembre 2019

Qui pot participar? 2 treballadores juvenils majors de 18 anys. Cal parlar un anglès fluid i ser capaç de comunicar-se en un àmbient de treball. No cal tenir coneixements prèvis de circ ja que el programa està dissenyat per a principiants.

Temàtica
El curs de formació “Key to social circus” està organitzat per l’Associació CIK/Circus La Bulle (Eslovènia) i Circusplaneet (Bèlgica).
Durant el curs de formació de 8 dies, les 30 participants descobriran com utilitzar tècniques de circ com a eina pedagògica en l’àmbit juvenil. S’utilitzaran activitats de circ com a eines en l’ensenyament i en l’educació no formal. La idea principal és que l’activitat del circ sigui atractiva i divertida per a tothom, fent-la ideal com a eina de treball educatiu amb joves.

Què cal fer per participar:
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactem en cas de que us escollim. El nom del projecte és “The Keys to social circus”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Data límit: 24 de juny!

 

3) CIRCUS PEDAGOGY AS A TOOL TO DEVELOP YOUTH WORK
On: Brežice, Eslovènia

Quan: Del 17 al 24 de setembre 2019

Qui pot participar? 2 treballadors juvenils majors de 18 anys

Temàtica
El curs de formació “Circus Pedagogy As a Tool to Develop Youth Work” està organitzat per l’Associació CIK/Circus La Bulle (Eslovènia).
Durant el curs de formació de 8 dies, els 30 participants descobrirem com utilitzar la pedagogia circense com a mètode de treball juvenil. Utilitzem activitats de circ com a forma de pedagogia en l’ensenyament i en l’educació no formal. La idea principal és que l’activitat del circ sigui atractiva i divertida per a tothom, fent-la ideal com a eina de treball educatiu amb joves.

Què cal fer per participar:
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactin en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Circus Pedagogy As a Tool to Develop Youth Work”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Data límit: 24 de juny!

Important!
La selecció dels participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret/a en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Font: La Víbria


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.06.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove