Esdeveniment de l'agenda

Training Course a Polònia sobre atur juvenil a través del teatre fòrum

Temàtica activitat del calendari: atur juvenil, teatre fòrum, training course, treballadors juvenils
Tags: Unió Europea, atur juvenil, europa, teatre, treball
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ocupació
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 20 de maig de 2017 al dilluns 29 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 3 de febrer de 2017 al divendres 10 de febrer de 2017
Descripció

S'ha obert la convocatòria per un Training Course (TC) que tindrà lloc a Malbork, Polònia, del 20 al 29 de maig de 2017. En total, participaran en aquesta trobada intercultural 26 joves majors de 18 anys d'Alemanya, Polònia, Itàlia, Espanya, Turquia i Grècia.

El tema principal que es tractarà en aquest curs és donar eines als joves que els serveixin per crear un diàleg social sobre els problemes de la joventut, com la desocupació juvenil. Les activitats d'aquest Training Course centrat en la desocupació, busquen reforçar la sensibilitat dels treballadors juvenils, activistes socials i persones en general sobre els problemes i els diferents conflictes socials.

Amb aquest curs es pretén que els participants obtinguin un coneixement i una comprensió més profunda del mètode a través de tècniques com el teatre fòrum, amb l'objectiu d'utilitzar-ho en el seu propi àmbit laboral al seu país d'origen.

Inscripcions i més informació: http://bit.ly/2jExg2I

  • Si estàs interessat a participar en aquest Training Course a Polònia sobre desocupació, pots apuntar-te en el següent formulari: http://bit.ly/2kzvFui
  • Per a qualsevol altra qüestió, pots enviar un correu electrònic amb els teus dubtes a la següent adreça: prygne4any@tut.by (a l'atenció de Vadzim)

Data límit per apuntar-se: 10 de febrer de 2017


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove