Esdeveniment de l'agenda

SVE a Turquia, organització festival de dansa

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, cultura
Temàtica activitat del calendari: Dansa, SVE, Turquia, festival
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 6 de febrer de 2017 al dimarts 7 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 6 de febrer de 2017 al dimarts 7 de març de 2017
Descripció

Open Your Heart and Think Danse
-Bodrum-
Mundus busca a 2 voluntaris/es (18-30 anys i amb residència a Espanya) per “Open Your Heart and Think Dance”, un projecte de Servei Voluntari Europeu short term. Participaràs al costat de 30 voluntaris/es procedents de 14 països diferents en l'organització del XVIII International Bodrum Dance Festival, a la ciutat de Bodrum (Turquia). El projecte tindrà lloc entre el 17 d'abril i l'1 de juny.

Aquest projecte està finançat pel programa Erasmus+ i cobreix les teves despeses de viatge (fins a 275€), transport local, allotjament, food & pocket money.

Nom del projecte: “Open Your Heart and Think Dansi”

Dates: Del 17 d'abril a l'1 de juny de 2017
Localització: Bodrum, Turquia
Organització d'acolliment: Bodrum Youth Culture and Art Centri
Nombre de voluntaris: 2 voluntaris/es d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya. A més participaran en aquest EVS voluntàries/us de Bulgària, Geòrgia, Itàlia, Letònia, Lituània, Moldàvia, Rússia, Eslovàquia, Armènia, Estònia, Macedònia, Hongria i Ucraïna.

En què consisteix “Open Your Heart and Think Dance”?

Aquest SVE està organitzat per Bodrum Youth Culture and Art Centre, una associació que es dedica a dues coses: la gestió del club de dansa de Bodrum i la gestió de projectes europeus en el marc Erasmus+.
Cada any aquesta organització prepara el Bodrum Dance Festival que té lloc en el mes de maig. En ell, ballarins de tot el món es donen cita en Bodrum i també participen en diverses activitats culturals. Com a voluntari/a, treballaràs en la preparació del festival i prendràs part activa durant l'esdeveniment. Es tracta d'un short term EVS, és a dir, d'un Servei Europeu de Voluntariat de curta estada, organitzat expressament per ajudar en la preparació (organització, promoció, logística) de la divuitena edició d'aquest festival internacional de dansa.

Les hores de treball del voluntari no excediran els 35 hores setmanals. Els caps de setmana podràs participar en activitats culturals organitzades en la península de Bodrum.

Compartiràs habitació amb un altre voluntari a l'hotel del festival, en el qual tindràs pensió completa, internet i altres facilitats. A més, l'organització es farà càrrec del transport en hores de treball.

En quines tasques participaràs?

  • Escriure articles per a la revista de l'associació, la web i el blog sobre els programes de joventut i el EVS.
  • Crear materials per promocionar activitats (posters, fullets, newsletters, curts, videos de promoció).
  • Participar en el club d'activitats amb locals.
  • Ajudar en info stands i la promoció del festival de ball al centre de la ciutat i les ciutats properes.
  • Treballar en l'oficina del Bodrum Dance Club amb altres voluntaris buscant altres associacions i clubs de ball per cooperar.
  • Ajudar als membres del festival durant els vuit dies de realització del mateix.
  • Presentar el teu país i la teva cultura a la comunitat local a través de trobades informals.
  • Desenvolupar i crear activitats per recolzar a l'impacte del projecte en la comunitat local.

 

Inscripcions
Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès o francès per entrar en el procés de selecció.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries. 

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove