Esdeveniment de l'agenda

SVE a Rumania “Let's Play Together in the Kindergartens of Velo-Vocha”

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: europa, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Rumania, Voluntariat, joves
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de setembre de 2017 al dimecres 28 de febrer de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al dijous 20 de juliol de 2017
Descripció

MUNDUS busca a un voluntari/a (entre 18 i 30 anys, amb residència a Espanya) per al projecte de voluntariat europeu “Let's Play Together in the Kindergartens of Vés-ho-Vocha” de l'organització Orfeas (Grècia).

Des de l'1 de setembre fins al 28 de febrer de 2018, participaràs en les activitats que es realitzin en una de les guarderies de la zona de Vel-Vocha (en Vel, en Zevgolatio o en Vrahati).

Les despeses de viatge (275€), allotjament, menjar, pocket money, formació lingüística, transport públic i segur estan coberts pel programa Erasmus+.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Quines activitats realitzaràs en aquest SVE?

En aquest servei de voluntariat Europeu es realitzaran activitats en una de les 3 guarderies de l'ajuntament de Vel-Vocha, podent ser en Vel, en Zevgolatio o Vrahati. L'objectiu del projecte és crear noves activitats per introduir en la vida diària dels nens, la promoció i el contacte dels nens amb altres cultures i el desenvolupament de noves habilitats artístiques dels nens.

Quin perfil estan buscant?

Una persona que tingui entre 18 i 30 anys, activa, oberta de ment, creativa, innovativa, responsable i amb motivació a treballar durant 6 mesos amb nens entre 2 i 5 anys. Sobretot ha de ser algú que respecti la manera de vida de la comunitat, que li faci feliç viure en una petita comunitat, que sigui flexible a provar a fer diferents activitats i ajudar a qui més ho necessita  tenir interès i ganes de jugar amb nens.
Activitats del projecte

Les activitats que es realitzaran són:
- Tallers artístics
- Lliçons de pintura
- tallers de teatre
- activitats a l'aire lliure
- esdeveniments esportius
- A més, el voluntari que estigui en la guarderia de Vel, ajudarà en l'oficina d'informació juvenil a la promoció de programes Erasmus+
 
Més informació

Allotjament: El voluntari conviurà en un apartament juntament amb altres voluntaris en Xylokastro, podent compartir habitació. L'apartament té totes les necessitats bàsiques.
El voluntari viurà en Xylokastro i es desplaçarà amb transport públic al centre on faci les activitats, en Vel, Zevgolatio o Vrahati (uns 30 minuts aprox.)
Suport lingüístic: rebràs classes de grec i de cultura tradicional grega.
Aspectes econòmics: viatge internacional (fins a 275€), transport local, allotjament i factures, menjar i diners de butxaca estan coberts amb fons Erasmus+.
 
Com aconseguir una plaça?
 
Emplena el formulari d'inscripció i adjunta el teu CV + carta de motivació -tots dos en anglès.
 
Si finalment et seleccionen per participar en aquest projecte, hauràs de fer-te soci/a de MUNDUS -aportant 40€- perquè puguem ser la teva associació d'enviament.

Inscriu-te AQUÍ

Localització i contacteMUNDUS
Jeroni 1-3
Barcelona
Barcelona
Telèfon: 933 85 55 01
Informació addicional: http://www.asociacionmundus.com/sve-lets-play-together-in-the-kindergartens-of-v...
Adreça electrònica de contacte: comunicacion@asociacionmundus.com

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove