Esdeveniment de l'agenda

SVE a Romania, Happy Hands activitats amb nens i joves

Tags: Voluntariat a l'estranger, adolescents
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Romania, SVE, educació no formal, joves, nens
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 13 de febrer de 2017 al dimecres 29 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 13 de febrer de 2017 al dimecres 29 de març de 2017
Descripció

Happy Hands
-Berzasca-
Mundus busca a 2 voluntaris/es (18-30 anys i amb residència a Espanya) para "Happy Hands", un projecte de Servei Voluntari Europeu de 7 mesos de durada. Participaràs al costat de 8 voluntaris/es procedents de 4 països diferents ajudant a realitzar activitats amb nens i joves després de classe a través de l'educació no formal. El projecte tindrà lloc entre l'1 de març i el 26 de setembre.

Aquest projecte està finançat pel programa Erasmus+ i cobreix les teves despeses de viatge (fins a 275€), transport local, allotjament, food & pocket money.

Nom del projecte: "Happy Hands"
Localització: Berzasca, Romania
Organització d'acolliment: Asociatia Sirinia
Nombre de voluntari@s: 2 voluntaris/es d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya. A més també participaran dos voluntaris/es d'Alemanya, Grècia i Itàlia.

En què consisteix "Happy Hands"?

Aquest projecte vol reestablir el voluntariat en Berzasca per a nens, famílies i la comunitat local. Durant 2 anys, el poble va tenir l'oportunitat de comptar amb voluntaris per oferir als nens/as un lloc en el qual estar després del col·legi i que no anessin al carrer. La presència de voluntaris/es va ajudar a entendre la situació i els problemes de Berzasca, com el desentendiment psicològic i emocional.

El projecte vol respondre a la problemàtica que els anteriors projectes van descobrir i donar-li suport bàsicament a la infància i la joventut però també a les seves famílies.

Com a voluntaris, us encarregareu de fer:

  • Activitats diàries d'educació no formal amb nens.
  • Tallers per desenvolupar la creativitat i les seves habilitats.
  • Activitats setmanals d'educació no formal amb adolescents.
  • Campanya per augmentar la consciència sobre el medi ambient, els drets humans, els valors europeus i la responsabilitat social.
  • Guiar i recolzar als joves locals que vulguin formar part en projectes internacionals tals com els intercanvis juvenils, voluntariats EVS...
  • Fomentar i compartir activitats i esdeveniments a través d'un blog i una pàgina de Facebook.

Quin tipus de voluntari/a estan buscant?

Volen a una persona que demostri gran motivació de passar 7 mesos a un altre país i involucrar-se activament en les activitats del projecte. Algú amb la ment oberta a la realitat i a les diferents cultures que trobarà. Algú que vulgui desenvolupar les seves habilitats personals i aptituds tals com la comunicació, el treball en equip, la resolució de conflictes, la negociació i la presa de decisions, etc.
L'ideal seria trobar a algú que almenys tingui coneixements bàsics d'anglès, la qual cosa ajudarà en la seva integració i desenvolupament del projecte.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove