Esdeveniment de l'agenda

SVE a Romania, First Act activitats per a joves

Temàtica activitat del calendari: Romania, SVE, Voluntariat, activitats, joves
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de setembre de 2017 al dijous 1 de març de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al divendres 14 de juliol de 2017
Descripció

Servei Voluntari Europeu a Romania. Mundus busca a dos voluntaris/àries (entre 18 i 30 anys, amb residència a Espanya) per participar en el projecte “First Act” de Association Comunities for Youth de Romania. Des de l'1 de setembre fins a l'1 de març de 2018, treballaràs amb un equip internacional de voluntaris organitzant activitats per a grups de joves. El vostre objectiu serà crear, organitzar, coordinador, activar i mantenir 3 comunitats/grups de joves amb interessos comuns: esport, cultura i ciutadania activa.

Les despeses de viatge (275€), allotjament (apartament amb habitació pròpia), menjar (120€/mes), pocket money (60€/mes), formació lingüística, transport públic i assegurança estan coberts pel programa Erasmus+.
 

Temàtica: Joventut
Organització d'acolliment: Association Communities for Youth
Lloc: Bailesti, Romania
Dates: 01/09/2017 - 01/03/2018
Durada: 6 mesos
Nombre de places: 2
Països participants: Itàlia, Portugal, Espanya i Turquia
Data límit: 14 de juliol de 2017
Tipus Projecte: Long Term

Què és Association Comunities for Youth?

ACT és una ONG activa a la ciutat de Bailesti, en el sud-oest de Romania, a la regió de Oltenia. La seva missió és la de desenvolupar, implementar i recolzar programes de desenvolupament per a joves, a través de concepte d'aprenentatge per a tota la vida, mobilitat internacional i associacionisme. ACT treballa per empoderar als joves perquè participin activament en la seva societat. El seu objectiu és crear un moviment que involucri als joves per resoldre problemes que els afecten.

Quin perfil estan buscant?

Una persona que tingui entre 18 i 30 anys, activa, oberta de ment, creativa, innovativa, responsable i amb motivació a treballar durant 6 mesos amb joves. Sobretot ha de ser algú obert a aprendre i a viure el seu SVE com una experiència d'aprenentatge. Has de tenir almenys un nivell bàsic d'anglès que et permeti fer-te entendre.

Objectius i fases del projecte FIRST ACT

Com a voluntaris/as us encarregareu de crear, organitzar, coordinador, activar i mantenir 3 comunitats/grups d'interessos comuns: esport, cultura i ciutadania activa. L'objectiu és donar-los una oportunitat de creixement social i personal a través d'aquestes "comunitats d'interessos" que una a joves amb els mateixos problemes/inquietuds.

  • 1. Fase de construcció de capacitats (2 setmanes). Presentacions, explicació del projecte, organització, normes, etc.
  • 2. Visibilitat del projecte i formació del grup objectiu (2 setmanes). Promoció en col·legis i registre de participants.
  • 3. Creació i activació de les Comunitats d'Interessos (4 mesos). Les activitats es faran en col·legis després de l'horari lectiu.
  • 4. Avaluació i difusió de resultats (1 mes).

A més, tindràs l'oportunitat de proposar i implementar activitats basades en un la teva experiència prèvia, els teus gustos i habilitats.

Més informació

Allotjament: ACT proporciona el lloguer d'un apartament per als voluntaris a la ciutat de Bailesti: habitació individual, cuina i bany, calefacció, Wi-Fi...

Horaris: l'horari és flexible i s'adaptarà al programa però, normalment dedicaràs 3/4 hores amb joves + 1/2 hores per preparar les activitats. Tindràs 2 dies lliures a la setmana (normalment cap de setmana) i un total de 12 dies de lliure disposició.

Suport lingüístic: rebràs classes de romanès (2 a la setmana els 4 primers mesos i 1 a la setmana els 2 últims).

Aspectes econòmics: viatge internacional (fins a 275€), transport local, allotjament i factures, recarrega mensual de targeta SIM mòbil, menjar (120€/mes) i diners de butxaca (60€/mes) estan coberts amb fons Erasmus+.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove