Esdeveniment de l'agenda

SVE a Romania, educació no formal per a joves d'instituts

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, SVE, Voluntariat, estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 15 de gener de 2018 al dissabte 14 de juliol de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 27 de octubre de 2017 al divendres 15 de desembre de 2017
Descripció

L'associació Mundus busca un/a voluntari/a (entre 18 i 30 anys, amb residència a Espanya) per al projecte de voluntariat europeu “YOU” de Association Comunities for Youth de Romania. Des del 15 de gener fins al 14 de juliol de 2018, treballaràs amb un equip internacional de voluntaris duent a terme un programa d'educació no formal per a joves d'instituts. En el projecte hi haurà altres voluntaris d'Espanya, Itàlia i Turquia.

Temàtica: Educació
Organització d'acollida: Association Communities for Youth
Lloc: Craiova, Romania
Dates: 15/01/2018 - 14/07/2018
Durada: 6 mesos
Places: 1
Data límit: 10 de novembre de 2017
 

ACT (Association Communities for Youth) és una ONG activa a la ciutat de Bailesti, en el sud-oest de Romania, a la regió de Oltenia. La seva missió és la de desenvolupar, implementar i recolzar programes de desenvolupament per a joves, a través de la mobilitat internactional i l'associacionisme. ACT treballar per empoderar als joves perquè participin activament en la seva societat.

 

Perfil del/la voluntari/a:

Una persona que tingui entre 18 i 30 anys, activa, creativa, innovativa, responsable i amb motivació a treballar durant 6 mesos amb joves. Sobretot ha de ser algú obert a aprendre i a viure el seu SVE com una experiència d'aprenentatge. Has de tenir almenys un nivell bàsic d'anglès que et permeti fer-te entendre.

 

Objectius i fases del projecte

L'objectiu de "YOU" és el de donar-li l'oportunitat tant als voluntaris com als estudiants de 5 instituts de Craivoa de desenvolupar-se a nivell personal i professional utilitzant mètodes d'educació no formal i activitats que integrin el desenvolupament dels joves en el sistema educatiu formal. En total, el programa preveu treballar amb 150 adolescents.

1. Preparació del programa d'activitats (2 mesos)

2. Implementació de "YOU" (4 mesos) en 5 instituts de Craiova.

2.1 Programa d'estimulació de la creativitat i la consciència cultural.

2.2 Programa d'aprenentatge de llengües estrangeres.

2.3 Programa de conscienciació sobre el voluntariat.

2.4 Creació de grups d'interessos comuns.

2.5 Activitats esportives i a l'aire lliure.

3. Fase d'avaluació (durant l'últim mes)

 

Més informació:

Allotjament: ACT proporciona el lloguer d'un apartament per als voluntaris a la ciutat de Craiova: habitació individual, cuina i bany, calefacció, wi-fi...

Horaris: l'horari és flexible i s'adaptarà al programa però normalment dedicaràs 3/4 hores amb joves + 1/2 hores per preparar les activitats. Tindràs 2 dies lliures a la setmana (normalment cap de setmana) i un total de 12 dies de lliure disposició.

Suport lingüístic: rebràs classes de romanès (2 a la setmana els 4 primers mesos i 1 a la setmana els 2 últims).

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Localització i contacteAssociació Mundus
Informació addicional: http://www.asociacionmundus.com

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.10.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove