Esdeveniment de l'agenda

SVE a Romania, educació no formal

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, SVE, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 15 de març de 2018 al dilluns 15 de octubre de 2018
Dates d'inscripció
Del divendres 8 de setembre de 2017 al dijous 14 de setembre de 2017
Descripció

L'associació Mundus busca 2 participants (18-30 anys, amb residència a Espanya) para "Volunteering, a solution to violence", un voluntariat SVE que tindrà lloc en Braila, Romania.

El projecte constarà de 6 voluntaris/ies europeus, des del 15 de març fins al 15 d'octubre de 2018. Els voluntaris/ies treballaran amb nens/es d'escoles i instituts locals i ajudaran a l'equip de coordinació de projecte de l'associació del Club Volting.

Temàtica: Educació
Lloc: Braila, Romania
Dates: 15/03/2018 - 15/10/2018
Durada: 7 mesos
Nombre de places: 2
Data límit: 14 de setembre 2017

Organització d'acollida: Club VOLTIN Braila, una organització sense ànim de lucre creada l'any 2000. Un dels seus objectius és desenvolupar projectes amb i per a joves. Tenen experiència en l'acollida i coordinació de diversos projectes SVE en els últims anys, rebent voluntaris de tota Europa.

Descripció del projecte: com a voluntari/a promouràs el voluntariat com una alternativa a la violència i a l'ús de drogues. Aprendràs mètodes d'educació no formal i els posaràs en pràctica amb els alumnes per lluitar contra la violència i l'abús de substàncies. Faràs activitats i campanyes amb altres organitzacions locals i promocionaràs el programa Erasmus+ i el SVE.

Objectius:

- Aprenentatge de mètodes d'educació no formal.

- Desenvolupament d'habilitats a les àrees de comunicació, educació i coordinació d'activitats no formals.

- Enteniment de la diversitat cultural europea i increment de la tolerància entre joves de diferents països.

- Fer que els alumnes entenguin i previnguin el bullying i l'ús de drogues.

Horari d'activitats: els/les voluntaris/ies treballaran en les activitats del projecte 5 dies a la setmana, de dilluns a divendres. A més rebràs hores de curs d'idioma (romanès) i de tutoria cada setmana. També participaràs en l'equip d'organització d'altres projectes que l'organització implementa en Braila.

Quin perfil de voluntari/a estan buscant?

- Algú d'entre 18 i 30 anys i amb nacionalitat o residència espanyola.

- Algú seriós, actiu, entusiasta en el seu treball, amb esperit d'equip i que provi la seva voluntat per involucrar-se en activitats voluntàries amb joves. És bé que demostres almenys una mica d'experiència prèvia treballant amb joves o nens.

- Es valorarà que tinguis un bon coneixement d'anglès.

- Busquen a algú que vulgui anar a Romania no solament per passar-ho bé i viatjar.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.09.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove