Esdeveniment de l'agenda

SVE a Romania, educació contra el bullying i les drogues

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Temàtica activitat del calendari: Romania, SVE, educació no formal, joves, nens, persones amb discapacitat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 13 de febrer de 2017 al dimecres 29 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 13 de febrer de 2017 al dimecres 29 de març de 2017
Descripció

No for bullying and drug, Yes for life

-Braila-

Mundus busca a 2 voluntaris/es (18-25 anys i amb residència a Espanya) para “Not for bullying and drug, Yes for life”, un projecte de Servei Voluntari Europeu de 7 mesos de durada. Ajudaràs en activitats i tallers per a nens i nenes, joves i persones amb diversitat funcional a través de la Asociatia Pro Democratia Club Braila.

El projecte tindrà lloc entre l'1 d'abril i el 31 d'octubre de 2017 en Braila (Romania). En el projecte, a més, participaran 4 voluntaris/es més procedents de Bulgària i Turquia.

Aquest projecte està finançat pel programa Erasmus+ i cobreix les teves despeses de viatge (fins a 275€), transport local (targeta mensual), allotjament (apartament compartit amb la resta de voluntaris), food & pocket money.

Nom del projecte: “Ubuntu”
Dates: De l'1 d'abril al 31 d'octubre de 2017 (9 mesos)
Localització: Braila, Romania.
Organització d'acolliment: Asociatia Pro Democratia Club Braila
Nombre de voluntaris/es: 2 voluntaris/es de entre 18 i 25 anys i amb residència a Espanya + 2 voluntaris de Turquia i 2 voluntaris de Bulgària.

 

En què consisteix aquest projecte?

Asociatia pro Democratia Club Braila és una organització sense ànim de lucre creada en 2002. Els seus principals camps d'interès són: enfortir les relacions entre l'electorat i els seus representants, observació del procés electoral, educació cívica, participació ciutadana, transparència i protecció dels drets humans.

Aquest projecte EVS tindrà lloc en Braila i involucrarà durant 7 mesos a 6 voluntaris/es. Com a voluntari/a ajudaràs a nens i nenes preescolars, a estudiants de col·legis i instituts de Braila, així com en activitats d'estiu amb persones amb diversitat funcional.

Els principals objectius del projecte són:

  • Aprenentatge a través de l'educació no formal.
  • Desenvolupament de les habilitats dels voluntaris en comunicació, ensenyament i coordinació d'activitats.
  • Enteniment de la diversitat culturat d'Europa i increment de la tolerància entre joves de diferents països.
  • Fer que els joves entenguin i previnguin el fenomen del bullying i l'ús de les drogues en edats primerenques.

Quines activitats dureu a terme?

Com a voluntari/a treballaràs en les activitats del projecte de dilluns a divendres (5 dies a la setmana). A més assistiràs a classes de romanès i a sessions de seguiment per part d'un mentor cada setmana.
Participaràs en l'equip de coordinació de diversos projectes organitzats per Asociatia Pro Democratia.

Perfil dels voluntaris/es

Els voluntaris/as seleccionats/as han de tenir entre 18 i 25 anys. Busquen a algú seriós, actiu, entusiasta, amb esperit d'equip i que demostri interès per involucrar-se en activitats voluntàries amb joves. És preferible que tinguis una mica d'experiència en voluntariat i en projectes juvenils. Deuria ser algú motivat a anar a Romania no solament per divertir-se i viatjar i amb nivell, almenys, bàsic d'anglès.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove