Esdeveniment de l'agenda

SVE a Romania, educació contra el bullying i les drogues

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació
Temàtica activitat del calendari: Romania, SVE, educació no formal, joves, nens, persones amb discapacitat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 13 de febrer de 2017 al dilluns 8 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 13 de febrer de 2017 al dilluns 8 de maig de 2017
Descripció

No for bullying and drug, Yes for life

-Braila-

Mundus busca a 2 voluntaris/es (18-25 anys i amb residència a Espanya) para “Not for bullying and drug, Yes for life”, un projecte de Servei Voluntari Europeu de 7 mesos de durada. Ajudaràs en activitats i tallers per a nens i nenes, joves i persones amb diversitat funcional a través de la Asociatia Pro Democratia Club Braila.

El projecte tindrà lloc entre abril i octubre de 2017 en Braila (Romania). En el projecte, a més, participaran 4 voluntaris/es més procedents de Bulgària i Turquia.

Aquest projecte està finançat pel programa Erasmus+ i cobreix les teves despeses de viatge (fins a 275€), transport local (targeta mensual), allotjament (apartament compartit amb la resta de voluntaris), food & pocket money.

Nom del projecte: “Ubuntu”
Dates: De l'1 d'abril al 31 d'octubre de 2017 (9 mesos)
Localització: Braila, Romania.
Organització d'acolliment: Asociatia Pro Democratia Club Braila
Nombre de voluntaris/es: 2 voluntaris/es de entre 18 i 25 anys i amb residència a Espanya + 2 voluntaris de Turquia i 2 voluntaris de Bulgària.

 

En què consisteix aquest projecte?

Asociatia pro Democratia Club Braila és una organització sense ànim de lucre creada en 2002. Els seus principals camps d'interès són: enfortir les relacions entre l'electorat i els seus representants, observació del procés electoral, educació cívica, participació ciutadana, transparència i protecció dels drets humans.

Aquest projecte EVS tindrà lloc en Braila i involucrarà durant 7 mesos a 6 voluntaris/es. Com a voluntari/a ajudaràs a nens i nenes preescolars, a estudiants de col·legis i instituts de Braila, així com en activitats d'estiu amb persones amb diversitat funcional.

Els principals objectius del projecte són:

  • Aprenentatge a través de l'educació no formal.
  • Desenvolupament de les habilitats dels voluntaris en comunicació, ensenyament i coordinació d'activitats.
  • Enteniment de la diversitat culturat d'Europa i increment de la tolerància entre joves de diferents països.
  • Fer que els joves entenguin i previnguin el fenomen del bullying i l'ús de les drogues en edats primerenques.

Quines activitats dureu a terme?

Com a voluntari/a treballaràs en les activitats del projecte de dilluns a divendres (5 dies a la setmana). A més assistiràs a classes de romanès i a sessions de seguiment per part d'un mentor cada setmana.
Participaràs en l'equip de coordinació de diversos projectes organitzats per Asociatia Pro Democratia.

Perfil dels voluntaris/es

Els voluntaris/as seleccionats/as han de tenir entre 18 i 25 anys. Busquen a algú seriós, actiu, entusiasta, amb esperit d'equip i que demostri interès per involucrar-se en activitats voluntàries amb joves. És preferible que tinguis una mica d'experiència en voluntariat i en projectes juvenils. Deuria ser algú motivat a anar a Romania no solament per divertir-se i viatjar i amb nivell, almenys, bàsic d'anglès.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove