Esdeveniment de l'agenda

SVE a Romania, desenvolupament juvenil positiu

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Romania, SVE, educació no formal
Tags: Voluntariat a l'estranger, europa
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 1 de agost de 2017 al dimecres 31 de gener de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al dijous 29 de juny de 2017
Descripció

“Positive Youth Development (PYD)”, SVE en Craiova, Romania

Busquen a 1 voluntari/ària (18-30 anys i amb residència a Espanya) per “Positive Youth Development (PYD)”, un projecte de Servei Voluntari Europeu long term de 6 mesos amb l'organització Regional Center for Social Economy (CRES). De l'1 d'agost de 2017 al 31 de gener de 2018 (6 mesos) formaràs part d'un projecte amb 8 voluntaris/àries europeus/es a Craiova, capital del comtat de Dolj, Romania.

Aquest projecte està finançat pel programa Erasmus+ i cobreix les teves despeses de viatge (fins a 275€), transport local, allotjament, food & pocket money.

Nom del projecte: “Positive Youth Development (PYD)”

Dates: De l'1 d'agost de 2017 al 31 de gener de 2018 (6 mesos)

Localització: Craiova, capital del comtat de Dolj, Romania.

Organització d'acolliment: Regional Center for Social Economy (CRES)

Nombre de voluntaris/àries: 1 voluntari/àroa d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya.

 

En quin consisteix PYD?

Aquest projecte EVS involucrarà a 8 voluntaris/àries treballant en 6 institucions per a nens amb diversitat funcional i 3 instituts utilitzant mètodes d'educació no formal i els principis del PYD (desenvolupament juvenil positiu) per recolzar el desenvolupament personal i professional de 100 nens i nenes amb diversitat funcional i 120 estudiants.

PYD és la culminació d'una col·laboració de 3 anys de CRES amb altres institucions per reforçar la seva labor en serveis socials, basada en la idea de respondre a les necessitats i oportunitats de joves amb diversitat funcional a través d'activitats de desenvolupament juvenil positiu.

Aquest projecte persegueix respondre a la falta d'oportunitats per als joves de desenvolupar-se a través de l'educació no formal, pràcticament inexistents per a joves amb diversitat funcional. El comtat de Dolj, estadísticament, és un dels quals posseeix major població amb necessitat d'assistència social, la qual cosa suposa una alta necessitat en les institucions socials (falta de personal, fons, experiència i mecanismes institucionals). D'aquí la creació d'aquest projecte PYD de voluntariat europeu.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 31.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove