Esdeveniment de l'agenda

SVE a Portugal, a casa d'acollliment per nens i nenes

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, Portugal, SVE, casa acolliment, nens, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de octubre de 2017 al dijous 27 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dilluns 19 de juny de 2017
Descripció

Volunteers for Inclusion

Mundus busca un/a voluntari/a, amb residència a Espanya (entre 18 i 30 anys) per unir-se a aquest projecte de voluntariat europeu de Casa Pia de Lisboa, en el CED Santa Clara, una casa d'acolliment per a nens i nenes. El projecte dura 12 mesos (de l'1 d'octubre de 2017 al 27 de setembre de 2018), però solament rebrem candidats/as fins al 15 de juny.

Com sempre, viatge, allotjament, transport, alimentació, assegurança, curs d'idiomes i pocket money estan coberts pels fons Erasmus+.

Temàtica: Educació
Organització d'acolliment: Casa Pia de Lisboa (CPL)
Lloc: Lisboa (Portugal)
Dates: 01/10/2017 - 27/09/2018
Durada: 12 mesos
Nombre de places: 1
Data límit: 15 de juny de 2017
Tipus Projecto: Long Term

De què tracta el projecte?

Casa Pia de Lisboa (CPL) vol fomentar els drets i la protecció dels menors i joves, especialment d'aquells que es troben el risc d'exclusió. Aquest projecte es durà a terme al Centre de Educação i Desenvolvimento Santa Clara que gestiona 6 cases d'acolliment situades a Sintra, Cascais i Oeiras. Cada casa d'acolliment ofereix protecció a un màxim de 14 nens i adolescents que han estat víctimes de maltractaments.

Els voluntaris realitzaran diferents activitats:

-Animaran i organitzaran activitats de temps lliure: activitats esportives i musicals, teatres, tallers d'artesania, visionats de pel·lícules, xerrades, etc).

-Acompanyaran als nens en activitats fora de la casa d'acolliment: anar al doctor, recollir-los del col·legi, etc.

– Motivaran als nens i joves a l'estudi.

-Proposaran i implementaran activitats específiques durant les vacances escolars.

-Ajudaran en esdeveniments per a captació de fons (fires, concerts,etc).

-Participaran en les tasques de la casa.

 

Informació pràctica

ProAtlântico (associació coordinadora) proporcionarà 150€ al mes per a despeses domèstiques (menjar i despeses extra) fora de l'horari de treball. Durant les seves hores de treball, rebran menjar en l'organització basada en la dieta mediterrània.

L'allotjament també és proporcionat per ProAtlântico en un apartament compartit, residència, hostel o família d'acolliment.

Els voluntaris rebran recolçament en l'aprenentatge de portuguès així com la possibilitat de participar en diferents training courses.

Quin tipus de persona busquen?

Estan buscant a algú: molt humà, motivat, proactiu, creatiu, amb habilitats manuals i molt flexible. Ha de ser algú amb la ment oberta i tolerant amb la gent amb menys oportunitats i diferents antecedents vitals. Ha de tenir alta motivació per treballar amb nens i joves i un especial interès en les temàtiques que capten la seva atenció: la música, el ball, el teatre, els esports, la cuina, la informàtica, les manualitats, la jardineria o la història.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove