Esdeveniment de l'agenda

SVE a Portugal, amb persones amb diversitat funcional

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, discapacitat
Temàtica activitat del calendari: Portugal, SVE, diversitat funcional
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de octubre de 2017 al dijous 27 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dimarts 27 de juny de 2017
Descripció

Hug The Differeences

Mundus busca un/a voluntari/a, amb residència a Espanya (entre 18 i 30 anys) per unir-se a aquest projecte de voluntariat europeu de la Associaçao de Paralisia Cerebral de Lisboa, en un dels seus dos centres a Lisboa (Alt do Lumiar i Telheiras). El projecte està coordinat per ProAtlántico i dura 12 mesos (de l'1 d'octubre de 2017 al 27 de setembre de 2018), però solament rebrem candidats/as fins al 15 de juny.

Com sempre, viatge, allotjament, transport, alimentació, assegurança, curs d'idiomes i pocket money estan coberts pels fons Erasmus+.Temàtica: Persones en situació de dependència

Organització d'acolliment: Associaciçao de Paralisia Cerebral de Lisboa
Lloc: Lisboa, Portugal
Dates: 01/10/2017 - 27/09/2018
Durada: 12 mesos
Nombre de places: 1
Data límit: 25 de juny de 2017
Tipus Projecto: Long Term

Descripció de l'organització d'acolliment
Associação Portuguesa de Paralisia Cerebral de Lisboa (APCL), va ser fundada en 1960 per un grup de pares i especialistes i va ser la primera associació d'experts i familiars per a persones amb diversitat funcional creada al país.

Els voluntaris/es d'aquest projecte seran integrats en dos centres de Lisboa: Centre Nuno Krus Abecassis (en Alt do Lumiar) i Espaço 7 Ofícios (en Telheiras).

El Centre Nuno Krus Abecasis és una infraestructura que albergua una residència per 12 pacients, un centre de teràpia ocupacional, així com altres serveis de cura, rehabilitació i activitats d'oci.

L'Espai 7 Ofícios alberga un centre d'informació i assessorament, formació professional per 35 usuaris, activitats de teràpia ocupacional, orientació laboral per a persones amb necessitats especials i suport als treballadors.

Tasques dels voluntaris

El paper del voluntari/a SVE serà principalment el d'ajudar a l'equip de APCL a crear un entorn familiar on les persones a la qual es brinda ajuda se sentin protegides i visquin de manera saludable. Això pot crear-se a través d'una bona relació basada en la confiança. S'espera que els voluntaris coneguin la seva rutina diària i participin en les activitats regulars del centre ajudant als usuaris a dur a terme les activitats.

Perfil de voluntari/a

Ser voluntari/a d'aquest projecte requereix compromís, sentit de la responsabilitat, serietat i flexibilitat. A més ha de ser algú proactiu, motivat a treballar en un ambient social i al que li agradi treballar en equip i sigui prou madur/a per treballar amb una comunitat amb desavantatges econòmics i socials.

Algú amb especial motivació a treballar amb persones amb diversitat funcional i amb interès en la música, el ball, el teatre, els esports, la cuina, els ordinadors, l'artesania, o fotografia, la qual cosa pot ser un valor afegit per captar la seva atenció.
 

Informació pràctica

ProAtlântico (associació coordinadora) proporcionarà 150€ al mes per a despeses domèstiques (menjar i despeses extra) fora de l'horari de treball. Durant les seves hores de treball, rebran menjar en l'organització basada en la dieta mediterrània.

L'allotjament també és proporcionat per ProAtlântico en un apartament compartit, residència, hostel o família d'acolliment.

Els voluntaris rebran recolçcament en l'aprenentatge de portuguès així com la possibilitat de participar en diferents training courses.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove