Esdeveniment de l'agenda

SVE a Palermo (Sicília) "Shared Voluntary Trials 2"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: europa, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: inclusió social
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de desembre de 2017 al dijous 30 de agost de 2018
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de juliol de 2017 al dijous 20 de juliol de 2017
Descripció

MUNDUS busca a un voluntari/a (entre 18 i 30 anys, amb residència a Espanya) per a el projecte de voluntariat europeu “Shared Voluntary Trials 2” en l'Associació CESIE. Des de l'1 de desembre fins al 30 d'agost de 2018, treballaràs amb un equip internacional de voluntaris duent a terme un programa de educació no formal. En el projecte hi haurà altres voluntaris d'Espanya, França, Romania, Bulgària i Grècia.
Les despeses de viatge (275€), allotjament, menjar, pocket money, formació lingüística, transport públic i segur estan coberts pel programa Erasmus+.

Allotjament: El voluntari viurà en un apartament amb els altres voluntaris a Palerm, compartint habitació amb un altre voluntari del seu mateix sexe.

Aspectes econòmics: viatge internacional (fins a 275€), transport local, allotjament i factures, menjar i diners de butxaca estan coberts amb fons Erasmus+.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Quin perfil estan buscant?
Una persona que tingui entre 18 i 30 anys, activa, oberta de ment, creativa, innovativa, responsable i amb motivació a treballar durant 9 mesos amb joves. Sobretot ha de ser algú obert a aprendre i a viure el seu SVE com una experiència d'aprenentatge. Has de tenir almenys un nivell bàsic d'anglès que et permeti fer-te entendre.

Programa: 

Objectiu de "Shared Voluntary Trials"?
L'objectiu d'aquest projecte és la inclusió social dels grups de risc d'exclusió a través del voluntariat.

Quines activitats realitzaràs en l'associació CESIE?
En aquest projecte es realitzaran activitats relacionades amb la inclusió de persones migrants, els quals representen l'objectiu en les accions i projectes de CESIE.
Estaràs involucrat en les activitats del seu centre com a formacions, cerca i analisis de les necessitats, cursos d'idiomes, tallers d'emprenedoria per a treballadors juvenils i esdeveniments artístics.
A més, els voluntaris crearan un video on s'ensenyi les activitats que s'han fet durant el voluntariat.

El mètode de treball es basarà, principalment, en la participació activa de les persones involucradasa i en un entorn d'aprenentatge basat en l'acció. Tot això basat a l'educació no formal i informal.
Més informació

Professorat: 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.
 

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Localització i contacteMUNDUS
Jeroni 1-3
Barcelona
Barcelona
Telèfon: 933 85 55 01
Informació addicional: http://www.asociacionmundus.com/shared-voluntary-trials-2/

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove