Esdeveniment de l'agenda

SVE a Palermo (Sicília) “Shared Voluntary Trials 1”

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: europa, voluntariat
Temàtica activitat del calendari: Sicília, inclusió social, persones migrants
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de octubre de 2017 al dissabte 30 de juny de 2018
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de juliol de 2017 al dijous 20 de juliol de 2017
Descripció

MUNDUS busca a un voluntari/a (entre 18 i 30 anys, amb residència a Espanya) per a el projecte de voluntariat europeu “Shared Voluntary Trials 1” al Centre Astalli de Palerm

Des de l'1 d'octubre fins al 30 de juny de 2018, treballaràs amb un equip internacional de voluntaris duent a terme un programa d'educació no formal en un centre de refugiats per a persones migrants. En el projecte hi haurà altres voluntaris d'Espanya, França, Romania, Bulgària i Grècia.

Les despeses de viatge (275€), allotjament, menjar, pocket money, formació lingüística, transport públic i segur estan coberts pel programa Erasmus+.

Allotjament: El voluntari viurà en un apartament amb els altres voluntaris a Palerm, compartint habitació amb un altre voluntari del seu mateix sexe.

Aspectes econòmics: viatge internacional (fins a 275€), transport local, allotjament i factures, menjar i diners de butxaca estan coberts amb fons Erasmus+.
 
 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Una persona que tingui entre 18 i 30 anys, activa, oberta de ment, creativa, innovativa, responsable i amb motivació a treballar durant 9 mesos amb joves.

Sobretot ha de ser algú obert a aprendre i a viure el seu SVE com una experiència d'aprenentatge. Has de tenir almenys un nivell bàsic d'anglès que et permeti fer-te entendre.

Programa: 

Objectiu de "Shared Voluntary Trials"?

L'objectiu d'aquest projecte és la inclusió social dels grups de risc d'exclusió a través del voluntariat.

Quines activitats realitzaràs al Centre Astalli?

En aquest projecte ajudaràs al centre de refugi per a migrants en la distribució del desdejuni, basar, extraescolars per a nens migrants, tallers, cursos d'idiomes.
A més, durant la mobilitat, els voluntaris treballaran a dissenyar i implementar una campanya de conscienciació sobre la migració i la discapacitat, subratllant el valor de la diversitat. Aquesta campanya podrà crear-se en el format artístic que es prefereixi (video, pintura, cartelleria, etc.)
A més, els voluntaris crearan un video on s'ensenyi les activitats que s'han fet durant el voluntariat.

El mètode de treball es basarà, principalment, en la participació activa de les persones involucradasa i en un entorn d'aprenentatge basat en l'acció. Tot això basat a l'educació no formal i informal.

Professorat: 

Com aconseguir una plaça?

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Localització i contacteMUNDUS
Jeroni 1-3
Barcelona
Barcelona
Telèfon: 933 85 55 01
Informació addicional: http://www.asociacionmundus.com/shared-voluntary-trials-1/
Adreça electrònica de contacte: comunicacion@asociacionmundus.com

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 14.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove