Esdeveniment de l'agenda

SVE a Itàlia, World Cup Volunteers 2017

Temàtica activitat del calendari: Esports, Itàlia, SVE, antiracisme
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Esport, voluntariat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de abril de 2017 al dijous 20 de abril de 2017
Dates d'inscripció
Del dissabte 1 de abril de 2017 al dijous 20 de abril de 2017
Descripció

Mundus busca un voluntari/a para el projecte large scale SVE “World Cup Volunteers 2017” que es durà a terme en Castelfranco Emilia, Itàlia des del 28 de juny de 2017 fins al 13 de juliol (17 dies) durant la realització del Mondiali Antirazzisti. Els 8 seleccionats/as hauran d'assistir a reunions presencials de preparació, per la qual cosa hauran de viure prop de Santa Coloma de Gramenet (província de Barcelona). Tindran prioritat aquells participants amb menys oportunitats (econòmiques, geogràfiques, culturals...) així com aquells que no estiguin treballant o estudiant . Les despeses de viatge (275€), allotjament, manutenció, segur i formació previaestán coberts pel projecte.
 

Temàtica: Esports
Organització d'acolliment: Younet
Lloc: Castelfranco Emilia, Itàlia
Dates: 28/06/2017 - 13/07/2017
Durada: 17 dies
Nombre de places: 8
Paí­ses participants: Letònia, Espanya, Grècia, Rep. Checha, Polònia i Itàlia
Data lí­mit: 20 d'abril
Tipus Projecte: Large Scale EVS

Quin perfil estan buscant?

Els voluntaris han de ser proactius i relacionats amb els valors que promou el festival Mondiali Antirazzisti: participació activa, vida sana, inclusió social i solidaritat, esport, multiculturalitat, antiracisme, etc. Hauràs d'estar preparat/a a viure la teva experiència en una bonica zona de càmping, envoltada per la naturalesa del Bosco Albergati (amb activitats a l'aire lliure, calor, insectes, etc). Segons les teves habilitats faràs una o una altra cosa per ajudar en el festival.
 

Quin tipus de projecte és?

Un Large Scale EVS en una acció del programa Erasmus+ que el seu principal objectiu és donar suport internacional a esdeveniments mundials. En aquest cas, durant el Mundial Antiracista, joves de diferents països tindran l'oportunitat de fer voluntariat a l'estranger. Durant el projecte s'utilitzaran mètodes d'auto-gestió: els participants cuinaran el seu propi menjar i prepararan les seves pròpies activitats. Tots estarem involucrats en el procès, tenint tasques, responsabilitats i regles (que tots decidirem en comú). Les activitats es faran seguint mètodes no formals (jocs, simulacions, treball en equip, etc.) per aprendre de manera divertida.
 

Descripció del projecte

"World Cup Volunteers 2017" és un projecte Large Scale EVS finançat pel programa Erasmus+ que tindran lloc durant el "Mondiali Antirazzisti 2017".

Aquest campionat esportiu no-competitiu es va crear en 1997 per lluitar contra la discriminació racial i de gènere, fomentant els valors esportius i d'interculturalitat. El principal objectiu del projecte és fomentar la participació, la inclusió i la solidaritat, involucrant als voluntaris en la organització i gestió del festival.

El festival Mondiali Antirazzisti ha experimentat un gran creixement. En 2013 van acudir 8.000 persones i 200 voluntaris i voluntàries de més de 50 nacionalitats diferents.

Els participants ajudaran en tota l'organització del festival (aspectes logístics i pràctics: neteja, cuina, col·locació d'espais) i tindran l'oportunitat de participar en diferents activitats:

  • Preparació i integració a l'arribada
  • Curso intensiu d'italià
  • Taller de gestió d'esdeveniments
  • Taller de xarxes socials i pàgines web
  • Taller de difusió
  • Conferencies sobre voluntariat

Com aconseguir plaça?

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès i/o en italià.

Especifica si entres dins del contingent de participants amb menys oportunitats, si pots acudir a les reunions de preparació prèvies i si t'agradaria ser group leader (si ja tens experiència en aquest tipus d'activitats).

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.04.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove