Esdeveniment de l'agenda

SVE a Itàlia, treball amb nens desfavorits

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Itàlia, SVE, inclusió, joves
Tags: Voluntariat a l'estranger, integració
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 28 de setembre de 2016 al dilluns 31 de octubre de 2016
Dates d'inscripció
Del dimecres 28 de setembre de 2016 al dilluns 24 de octubre de 2016
Descripció

MUNDUS busca dos voluntaris/àries pel projecte “Land of Youth” en Mussomeli, Itàlia. Viuràs amb altres 3 voluntaris i treballaràs amb una cooperativa que treballa amb nens i adolescents amb menys oportunitats.

Les despeses de viatge, allotjament i manutenció estan coberts pel projecte.

Nom del projecte: LAND OF YOUTH – EVS to promote integration and Social Development.
Organització d'acolliment: Futurnoisoc.coop.soc
Organització coordinadora: Associazione Culturale Strauss
Dates: (8 mesos).
Localització: Mussomeli, Sicília (Itàlia)
Places disponibles: 2 per a residents a Espanya (18-30 anys).

De què tracta Land of Youth?

“Futurnoisoc. coop. soc”, té la seva seu en Mussomeli, un poble italià a la meitat de Sicília. Els voluntaris europeus treballaran entre 30 i 35 hores per setmana organitzant i formant part de les activitats, tallers, simulacions i teatres per a nens i nenes amb menys oportunitats. En total el projecte acollirà a 4 voluntaris/as europeus.

Futurnoisoc es va fundar en 2002 per un grup de joves psicòlegs que volien prestar els seus serveis a les necessitats dels nens i adolescents amb problemes socials i familiars. Avui, aquesta cooperativa, que treballa amb nens d'entre 8 i 13 anys, té com a objectiu oferir-los una llar capaç d'acollir-los, cuidar-los i assegurar el seu creixement.

On t'allotjaràs?

Els voluntaris viuran en un apartament en la planta superior a l'oficina de l'associació Strauss, gràcies a un acord amb la Municipalitat de Mussomeli. L'estructura és part del Palazzo Spinnato.
La “House of the Volunteer” té 5 dormitoris, tots amb finestra, i un total de 113 m2. A més compta amb una cuina, dos banys, una bugaderia, un solárium i un altre espai comú.

Mussomeli té un dels cascos antics millor conservats de Sicília, part encara sense habitar. Aquest poble italià té al voltant de 12.000 habitants i es troba a la província de Caltanissetta, Sicília.

El projecte cobreix allotjament, food money i pocket money.

Inscripcions

Si t'interessa aquest projecte, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.09.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove