Esdeveniment de l'agenda

SVE a Itàlia, inclusió social amb persones migrants

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Immigració, Voluntariat a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: SVE, inclusió social, persones migrants, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de setembre de 2018 al dissabte 1 de juny de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 11 de juliol de 2018 al divendres 13 de juliol de 2018 a les 20:00
Descripció

L'Associació Mundus busca 1 voluntari/ària per al projecte de 9 mesos “No one is out”, una iniciativa per incrementar la inclusió social a nivell local amb migrants i demandants d'asil. El projecte es durà a terme a Palerm, a un centre d'acolliment on arriben demandants d'asil. Les tasques del/la voluntari/ària consistiran a donar suport a les activitats diàries del centre, a més de dissenyar i implementar activitats i tallers educatius dirigits a les persones refugiades. També ajudarà en les activitats de recepció i tindrà l'oportunitat de dissenyar un projecte personal sobre la temàtica migratòria.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.07.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove