Esdeveniment de l'agenda

SVE a Itàlia, hostal juvenil a Roma

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, cultura
Temàtica activitat del calendari: Itàlia, Roma, SVE, hostal juvenil
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dilluns 30 de gener de 2017
Dates d'inscripció
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dilluns 30 de gener de 2017
Descripció

SVE EN ASS. NO BORDER “ENJOY VOLUNTEERING”
ON: Zagarolo, Roma
QUAN: Març 2017—Octubre 2017 (8 mesos)

 

ORGANITZACIÓ D'ACOLLIMENT :
No Border Onlus és una organització no lucrativa activa des del 2004. Promou els seus temes a través d'esdeveniments socials, animació cultural, voluntariat, intercanvis juvenils, educació no-formal per a joves i nens. El seu principal projecte és WIKI Hostel, un hostal juvenil que rep motxillers internacionals, donant-li l'oportunitat de profunditzar la trobada amb la comunitat local, obtenint d'aquesta interacció un avantatge en termes d'intercanvi, obertura mental i energia.

PROJECTES I TASQUES :
Els objectius del projecte “Enjoy Volunteering” són d'una banda la promoció de la comunicació entre cultures, multilingüisme i inclusió social i d'altra banda la promoció d'un model innovador de desenvolupament sostenible.

Les tasques preveuen: activitats interculturals entre la comunitat local i els joves motxillers; educació a la diversitat; compartir experiències i recolzar la coordinació de voluntaris de l'organització; suport ocasional en l'organització de festivals, trobades i activitats culturals; implementació de tallers i laboratoris sobre el desenvolupament sostenible.

VOLS PARTICIPAR?
Envia un correu electrònic amb CV i una carta de motivació en anglès, abans del 30 de gener a voluntariat.ltv@cocat.org. Assumpte: “SVE en ENJOY VOLUNTEERING”.

Més informació: http://bit.ly/2dB5BrT

 

Font: COCAT

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 24.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove