Esdeveniment de l'agenda

SVE a Itàlia, activitats per a persones amb discapacitat

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, discapacitat
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 1 de novembre de 2018 al diumenge 1 de setembre de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 25 de juliol de 2018 al dimarts 31 de juliol de 2018
Descripció

L'Associació Mundus busca 1 voluntari/ària per a un projecte SVE a Itàlia del novembre de 2018 a l'agost de 2019. El/la voluntari/ària se unirà a l'equip de la cooperativa per desenvolupar activitats per a persones amb discapacitat en Castel Goffredo, un municipi prop de Milà.

L'objectiu d'aquest SVE és el de proveir d'una experiència d'educació no formal i d'integració social a les persones amb discapacitat dins de la societat. Es treballarà a nivell local, estimulant la curiositat i donant un enfocament dinàmic.

El voluntari/ària desenvoluparà les seves tasques al costat d'una altra persona voluntària, i al principi se'ls deixarà veure tot el ventall d'activitats que es duen a terme des de la cooperativa per a poc a poc escollir en quins àmbits se senten més còmodes i volen desenvolupar les seves activitats diàries.

Al centre s'atenen persones amb diferents patologies, i per tant les activitats poden ser molt variades i adaptables a cada persones, per la qual cosa l'activitat del dia a dia és molt dinàmica. Després d'una primera fase d'adaptació, els voluntaris/àries aniran adquirint responsabilitats. Les tasques, a més de les activitats de temps lliure, consistiran a supervisar els menjars, i netejar després, ajudar a la higiene personal a les persones amb mobilitat reduïda i suport en les sortides.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.07.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove