Esdeveniment de l'agenda

SVE a Irlanda, informació juvenil

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Informació juvenil, SVE, Vídeo, disseny, joventut
Tags: Voluntariat a l'estranger, imatge i so
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dijous 1 de febrer de 2018 al dilluns 31 de desembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 6 de setembre de 2017 al dissabte 9 de setembre de 2017 a les 20:00
Descripció

Mundus busca participants per a un projecte SVE amb l'associació Donegal Youth Service a Letterkenny (Irlanda), des de l'1 de febrer de 2018 al 30 de desembre de 2018. El projecte comptarà amb un total de 4 voluntaris europeus que ajudaran en activitats de l'oficina d'informació juvenil (Youth Information Centre). És important tenir coneixements d'anglès, disseny i edició de video.

Temàtica: Joventut
Organització d'acollida: Donegal Youth Service
Lloc: Letterkenny, Donegal, Irlanda
Dates: 01/02/2018 - 31/12/2018
Durada: 11 mesos
Nombre de places: 2
Data límit: 10 de Setembre

En què consisteix el projecte “Hands of Friendship”?

Donegal Youth Service és la principal agència juvenil de treball de Donegal i treballa per difondre projectes i activitats juvenils per respondre a les necessitats dels joves locals.

La seu de l'organització es troba a Letterkenny i compta amb 35 filials assistint amb formació a més de 5000 joves i 700 voluntaris adults.

El seu “Youth Information Centre” busca un7a voluntari/a de Espanya per ajudar en les activitats del centre. El centre obre diàriament de 12 a 6 de la tarda donant informació als joves a través de tecnologies de la informació, mitjans i xarxes socials.

Activitats principals:

Si ets seleccionada/o, la teva labor se centrarà en treball de disseny gràfic i comunicació però hi ha moltes oportunitats per tractar amb joves, adquirir noves habilitats i desenvolupar projectes individuals. Per exemple, crearàs i dissenyaràs posters, videos i fotos per al servei d'informació. Però també ajudaràs a l'equip; tractaràs amb els joves locals; ajudaràs a muntar la “Annual Party”; participaràs en viatges i activitats de “team bulding”; organitzaràs tallers de comunicació; crearàs materials de promoció,etc.

Busquen algú que sigui capaç d'utilitzar diferents programes informàtics de disseny i edició i que sigui social i capaç d'ajudar en el dia a dia del centre.

Més informació:

- Viuràs en un pis de lloguer compartit amb els altres voluntaris a Letterkenny.

- Aquí tens el blog dels voluntaris.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Més informació: http://www.asociacionmundus.com/hands-of-friendship/


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.09.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove