Esdeveniment de l'agenda

SVE a Irlanda, disseny gràfic, comunicació i informació juvenil

Tags: Voluntariat a l'estranger, anglès, disseny
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Comunicació, Informació juvenil, SVE, disseny gràfic
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 1 de maig de 2018 al dimarts 30 de abril de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 18 de abril de 2018 al dilluns 30 de abril de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca participants per a un projecte SVE amb l'associació Donegal Youth Service a Letterkenny, República d'Irlanda des de l'1 de maig de 2018 al 30 d'abril de 2019. El projecte comptarà amb un total de 4 voluntaris europeus que ajudaran en activitats de l'oficina d'informació juvenil. És important tenir coneixements d'anglès, disseny i edició de video.

Donegal Youth Service és la principal agència juvenil de treball al comtat de Donegal i treballa per difondre projectes i activitats juvenils per respondre a les necessitats dels joves locals. 

El “Youth Information Centre” obre diàriament de 12 a 6 de la tarda donant informació als joves a través de tecnologies de la informació, mitjans i xarxes socials.

Si ets seleccionat/ada, la teva labor se centrarà en treball de disseny gràfic i comunicació però hi ha moltes oportunitats per tractar amb joves, adquirir noves habilitats i desenvolupar projectes individuals. Per exemple, crearàs i dissenyaràs posters, videos i fotos per al servei d'informació. Però també ajudaràs l'equip; tractaràs amb els joves locals; ajudaràs a muntar la festa anual; participaràs en viatges i activitats de “team bulding”; organitzaràs tallers de comunicació; crearàs materials de promoció,etc.

Busquen algú que sigui capaç d'utilitzar diferents programes informàtics de disseny i edició i que sigui social i capaç d'ajudar en el dia a dia del centre.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.04.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove