Esdeveniment de l'agenda

SVE a Hongria (Rumania) “Minding Friss - Always Active”

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Voluntariat a l'estranger, europa
Temàtica activitat del calendari: Hongria, SVE, joves
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de setembre de 2017 al dissabte 1 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al dijous 20 de juliol de 2017
Descripció

MUNDUS busca a dos voluntaris/as (entre 18 i 30 anys, amb residència a Espanya) per a el projecte de voluntariat europeu “Minding Friss - Always Activi” de Támaszpont MOPKA a Hongria. Des de l'1 de setembre de 2017 fins a l'1 de setembre de 2018, treballaràs amb un equip internacional de voluntaris, en un programa de comunicació o d'activitats amb joves

Les despeses de viatge (180€), allotjament, menjar, pocket money, formació lingüística, transport públic i segur estan coberts pel programa Erasmus+.

¿Cómo conseguir una plaza?
 
Rellena el formulario de inscripción y adjunta tu CV + carta de motivación -ambos en inglés.

Què és Támaszpont MOPKA?

Támaszpont MOPKA és una ONG activa a la ciutat de Veresegyház, Hongria. La seva missió és la de desenvolupar, implementar i recolzar programes de desenvolupament per a joves, a través de donar-los un espai on se sentin lliure i puguin participar en les activitats. Támaszpont MOPKA treballa per empoderar als joves perquè participin activament en la seva societat.

 
Si finalmente te seleccionan para participar en este proyecto, deberás hacerte socio/a de MUNDUS -aportando 40€- para que podamos ser tu asociación de envío.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Quin perfil estan buscant?

Dues persones que tingui entre 18 i 30 anys, activa, oberta de ment, creativa, innovativa, responsable i amb motivació a treballar durant 6 mesos amb joves. Sobretot ha de ser algú obert a aprendre i a viure el seu SVE com una experiència d'aprenentatge. Has de tenir almenys un nivell bàsic d'anglès que et permeti fer-te entendre.

- 1º participant: Ha de tenir bones aptituds o ganes d'aprendre sobre programes gràfics com el photoshop o illustrator. Entre les seves activitats serà fer campanyes locals, unsando a més les xarxes socials i web. Ha de tenir una bona actitud per treballar amb joves.
- 2º participant: Ha de tenir interès a treballar amb joves de primària i secundària (fins a 18 anys), liderant tallers diferents de manualitats, a més d'ensenyar anglès bàsic o la seva llengua materna.

Objectius i fases del projecte

L'objectiu de "Minding Friss - Always Activie" és donar-li l'oportunitat a dos joves a millorar les seves competències personals per poder utilitzar-les en el futur. Tant amb la comunicació, com amb les activitats amb els joves, aconseguir empoderar a aquests joves.
 
Més informació

Allotjament: Els voluntaris viuran una casa al centre de Vereseguház i a 300 mts. del centre juvenil: habitació individual, cuina i bany, calefacció, jardí, Wi-Fi...
Aspectes econòmics: viatge internacional (fins a 180€), transport local, allotjament i factures, menjar i diners de butxaca estan coberts amb fons Erasmus+.

 

Insriu-te AQUÍ!

Localització i contacteMUNDUS
Jeroni 1-3
Barcelona
Barcelona
Telèfon: 933 85 55 01
Informació addicional: http://www.asociacionmundus.com/minding-friss-always-active/

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.07.2017
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove