Esdeveniment de l'agenda

SVE a França, a un centre d'acollida per a nens i adolescents

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Immigració, Voluntariat a l'estranger, educació
Temàtica activitat del calendari: Educació, SVE, Voluntariat, estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 15 de setembre de 2018 al dijous 15 de agost de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 18 de juliol de 2018 al dijous 26 de juliol de 2018 a les 12:00
Descripció

L'associació Mundus busca un/a voluntari/ària entre 18 i 30 anys, resident a Espanya, que vulgui unir-se al projecte "Children's Home" a la casa d'acolliment per a nens i joves "Maisons d'Enfants à Caractère Social (MECS)" a Anglet, sud-oest de França des del 15 de setembre de 2018 al 15 d'agost de 2019. La persona seleccionada treballarà durant 11 mesos ajudant a l'equip educatiu del centre que acull 48 nens (de 6 a 18 anys) refugiats o sota la tutela d'Estat. El projecte està coordinat per l'ONG Pistes Solidaires.

 

A qui estan buscant?
Joves (residents a Espanya, entre 18 i 30 anys). Aquest projecte requereix que el/la voluntari/ària estigui molt motivat/da i interessat/da en l'àmbit de l'esport, el treball amb nens i joves, l'educació, etc. Coneixement bàsic de francès i anglès serà de gran ajuda. És necessari també que tinguis permís de conduir i que puguis aportar un expedient net d'antecedents.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.07.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove