Esdeveniment de l'agenda

SVE a França, foment de la lectura

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Lectura, SVE, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, lectura
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 2 de setembre de 2018 al dissabte 31 de agost de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 18 de juliol de 2018 al dijous 19 de juliol de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca un/a voluntari/ària entre 18 i 30 anys, resident a Espanya, que vulgui unir-se al projecte SVE a l'associació “Eclat de Lire” de Manosque, França des de l'1 de setembre de 2018 al 31 d'agost de 2019. El/la seleccionat/a treballarà durant 11 mesos ajudant a aquesta Eclat de Lire, una associació que fomenta la lectura al poble de Manosque, a una hora de Marsella.

Amb seu en Manosque (França), l'associació “Eclat de Lire” és una organització que el seu objectiu és el foment de la lectura, l'interès pels llibres i l'accés a la lectura. Duu a terme diferents “missions”:

- Regularment: biblioteques de carrer, animacions i cuentacontes per a nens, clubs de lectura i programes de ràdio, lectura amb joves i amb persones majors.
- Puntualment: festival de llibres “poet´s spring”, etc ; acollir a un il·lustrador en residència.

Eclat de Lire és una organització petita, però els voluntaris formaran part de gairebé totes les activitats, així com a les reunions i formacions, per obtenir una visió global de l'acció cultural de l'organització.

Com a voluntari/a tindràs també tasques específiques: recolza a l'actualització de la pàgina web i els perfils de les xarxes socials, informar-se sobre noves publicacions de lectures juvenils i recolzar a la creació de contactes internacionals.

 

A qui estan buscant?

Joves (residents a Espanya, entre 18 i 30 anys). Aquest projecte requereix que el/la voluntari/a estigui molt motivat/a i interessat/a en l'àmbit de la joventut, en els llibres i la lectura. Deu ser algú amb el desig de compartir. Coneixement bàsic de francès i anglès serà de gran ajuda.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.07.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove