Esdeveniment de l'agenda

SVE a França, cultiu ecològic

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: França, SVE, cultiu sostenible, medi ambient
Tags: Voluntariat a l'estranger, medi ambient
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de setembre de 2017 al dissabte 30 de juny de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al dimarts 27 de juny de 2017
Descripció

Servei Voluntari Europeu a França. MUNDUS busca un voluntari/a (entre 18 i 30 anys, amb residència a Espanya) que s'incorpori al projecte “Learning by Volunteering” en Avignon. Fins a finals de juny de 2018 i des de l'1 de setembre de 2017, treballaràs amb l'organització d'agricultura sostenible "Epicurium" tirant una mà en el dia a dia, rebent a grups de visitants, organitzant esdeveniments i activitats.

Les despeses de viatge (275€), allotjament (apartament amb habitació pròpia), manutenció, pocket money, formació lingüística i segur estan coberts pel programa Erasmus+.
Epicurium Avignon

Temàtica: Medi ambient
Organització d'acolliment: Epicurium
Lloc: Avignon, França
Dates: 01/09/2017 - 30/06/2018
Durada: 10 mesos
Nombre de places: 1
Països participants: Itàlia i Espanya
Data límit: 27 de juny de 2017
Tipus Projecte: Long Term

De què tracta aquest projecte?

Amb seu en Avignon, l'associació Epicurium és un lloc dedicat enterament al cultiu de fruites i vegetals per a un ampli públic. L'objectiu és fomentar un major enteniment dels beneficis de les fruites i els vegetals i de conrear-los de manera sostenible.

Epicurium ofereix a més una exposició sobre fruites i verdudras, des que són sembrats fins al plat, un camí a través dels horts, sense oblidar un programa anual de tallers de cuina i jardineria.

Tot això fa un lloc únic per als sentits i per al descobriment científic i cultural, que promou importants valors com la salut, l'educació, la biodiversitat, l'agricultura sostenible, etc.

Epicurium rep visites individuals i de grups de totes les edats, particularment d'escoles públiques, des d'infantil fins a secundària.

Els dos voluntaris (un d'Itàlia i un altre d'Espanya) d'aquest projecte participaran en la vida de l'organització i ajudaran en la recepció de grups i organitzant diferents esdeveniments i activitats.
 

Quin perfil estan buscant?

Busquen voluntaris/as que tinguin interès per l'agricultura i l'alimentació, la biodiversitat i el medi ambient. És necessari que tinguis un mínim de coneixement de francès així com capacitat de comunicació i pedagogia. Busquen a algú al que li agradi treballar en equip i compartir el respecte cap als altres i la naturalesa.
 

Més informació

Treballaràs 30 hores a la setmana. Els caps de setmana són lliures (excepte en el festival de tardor i a la fi de setembre).

Viuràs en un apartament a compartir amb un altre/a voluntari/a. Tindràs una habitació individual.

Cada mes rebràs diners per a menjar i pocket money. Cuinaràs els teus propis menjars, pel que tindràs una cuina totalment equipada.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove