Esdeveniment de l'agenda

SVE a Eslovènia, 4 projectes

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 1 de gener de 2018 al dimarts 1 de gener de 2019
Dates d'inscripció
Del dimarts 12 de setembre de 2017 al dimecres 27 de setembre de 2017
Descripció

Zavod Voluntariat busca 4 voluntaris/ies a partir de gener de 2018: un coordinador, l'assistent de Mladi Zmaji, un dissenyador gràfic i un responsable de voluntariat. Tots el projectes tenen 12 mesos de durada.

- Coordinador: Assistència en la coordinació i implementació de les activitats del Club de Voluntaris i SVE estratègic a les zones rurals. El voluntari realitzarà tallers promocionals innovadors a les zones rurals amb voluntaris locals i ajudarà a organitzar activitats del Club de Voluntaris amb l'ajuda d'altres voluntaris/ies SVE.

- Assistent de Mladi Zmaji: El voluntari col·laborarà amb les associacions Mladi Zmaji i TiPovej, i s'encarregarà de contactes amb joves, trobar i donar suport a iniciatives locals per a joves, ajudar els joves en el procés "des de la idea a la realitat" i treballar en el projecte "Amor verd": crear una incubadora de qualitat de vida urbana, educació i implementació d'iniciatives locals.

- Dissenyador gràfic: suport al disseny de material promocional per al projecte SVE.

- Responsable de voluntariat: suport a la gestió de voluntaris/ies del Servei Civil Internacional, organitzant i facilitant activitats per a organitzadors de camp de treball; assistència en la preparació de registres voluntaris, implementació d'activitats dins del projecte i el Club de Voluntaris.

Més informació: https://goo.gl/342kaY i https://goo.gl/MucNPm

Si estàs interessat/ada contacta amb longterm@sci-cat abans del 27 de setembre!

Localització i contacteSCI Catalunya
Informació addicional: http://www.barcelonesjove.net/longterm%40sci-cat

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.09.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove