Esdeveniment de l'agenda

SVE a Croàcia, teatre amb titelles

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Croàcia, SVE, Teatre de titelles
Tags: Voluntariat a l'estranger, drets, integració, lleure
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 9 de novembre de 2016 al dimarts 27 de desembre de 2016
Dates d'inscripció
Del dimecres 9 de novembre de 2016 al dimarts 27 de desembre de 2016
Descripció

Busquen participant per al projecte SVE “Puppet Theatre – A fair play” en Petrinja, Croàcia. El/la seleccionat/da col·laborarà amb IKS promovent el civisme dels nens a través de tallers i representacions amb marionetes. Les despeses de viatge, allotjament, manutenció i transport local estan coberts pel projecte i el programa Erasmus+.

Nom del projecte: Puppet Theatre – A fair play
Organització d'acolliment: Association IKS for IT, Culture and Coexistence
Dates: Incorporació immediata i fins al 30 d'agost de 2017.
Localització: Petrinja (Croàcia)
Places disponibles: 1 per a residents a Espanya (18-30 anys).

De què tracta Puppet Theatre – A fair play?

IKS crea aquest projecte per la necessitat que els nens aprenguin educació cívica, ja que no és alguna cosa que aprenguin a l'escola o guarderies. IKS està molt motivada a dur a terme aquest projecte SVE perquè, com a organització que normalment treballa amb nens i nenes, estan familiaritzats amb els problemes que la falta d'educació en el civisme implica.

En un poble com Petrinja, on als nens se'ls ensenya -de forma intencionada o no- a casa que la discriminació nacional, racial o sexual és alguna cosa normal i arrelat en la societat, la importància de canviar l'opinió general en aquest assumpte és inqüestionable.

Els efectes devastadors de la guerra no van quedar solament en l'arquitectura sinó també en la gent de Petrinja -molts van perdre als seus familiars o les seves llars i fins i tot avui, més de 20 anys després, és un tema sensible-.

Com a resultat, les noves generacions van ser educades amb estereotips i prejudicis i no molts en la comunitat local busquen un canvi.

A qui busquem?

Joves creatius, imaginatius i que vulguin gaudir treballant amb nens. Hauran de tenir la capacitat de treballar en equip i adaptar-se a situacions canviants. És desitjable que sigui algú capaç de treballar amb diferents grups socials.

Són necessàries certes capacitats creatives i artístiques per al treball diari en l'estudi de marionetes on les dissenyaran, així com interès per l'enregistrament i edició de videos.

Per la barrera del llenguatge, és desitjable que tinguin una mica d'experiència treballant amb nens per ser capaços d'usar altres maneres d'expressió per connectar amb ells.

OBJECTIUS

  • Objectiu 1: Presentació de l'educació cívica i els drets humans, amb èmfasis en el multiculturalisme i la igualtat de gènere. S'ensenyarà educació per al civisme i drets humans als nens com una sèrie de drets, deures i responsabilitats que comencen a primerenca edat. Els voluntaris ensenyaran als nens la importància de conèixer i respectar els drets humans. Coneixent i treballant amb estrangers, ells aprendran el concepte de la multiculturalitat a través de representacions de marionetes en les quals se'ls presentarà un solució simple.
  • Objectiu 2: Prevenció de l'assetjament escolar fomentant la tolerància i la solidaritat. A través de representacions de marionetes i tallers amb nens, treballarem en la creació de consciència tolerant i solidària. Així millorarem les relacions entre nens, reduint el bullying entre companys.
  • Objectiu 3: Promocionar el voluntariat i el programa Erasmus+. Per a un petit poble com Petrinja existeixen moltes oportunitats de voluntariat. A través d'aquest projecte treballarem en la seva promoció a joves, així com les oportunitats de mobilitat internacional que ofereix el programa Erasmus+.

Informació Pràctica

El projecte cobreix allotjament, food money i pocket money així com transport local.

Descàrrega aquí el infopack en anglès.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

 

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove